Halk TV'den yalan Bahçeli paylaşımı! Tepki yağınca silmek zorunda kaldı...

Devlet Bahçeli'nin dün gerçekleşen MHP Grup Toplantısı'ndaki Öcalan ve DEM Parti sözlerini CHP'nin fonladığı Halk TV çarpıttı. Bahçeli'ye ait olmayan bir cümleyi Bahçeli söylemiş gibi paylaşan Halk TV'ye tepki yağdı. Halk TV gelen tepkiler sonrası paylaşımı sildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında DEM Parti'ye uzattığı elin sabote edilmemesi gerektiğini belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Devlet terör örgütü ile pazarlığa oturmaz, müzakere yapmaz." diyen Bahçeli "Artık saflar netleşsin, DEM Parti niyetini açıkça ortaya koysun. PKK terör örgütü silah bırakıp teslim olmalı." çağrısı yaptı. 

PKK elebaşı terörist Öcalan'a da çağrı yapan Bahçeli "Türkiye'ye getirilirken 'Her türlü hizmete hazırım' diyen teröristbaşı; terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin." dedi. 

MHP lideri, terör örgütleri haricindeki yasal kesimleri, siyaseti kastederek "Türkiye Cumhuriye'nin ali menfaatleri uğruna her vasatta temel ve ortak değerler etrafında el ele tutuşmaya, elimi uzatmaya varım ve hazırım" dedi.  Bahçeli bu sözlerine şu şekilde devam etti: 

"Ancak bu elin yanlışa yorumlanmasını, açılan kollarımın, gülümseyen yüzümün ihanetin saklanacağı kisve olarak tevilini asla affetmem, buna da cihan yıkılsa asla razı gelmem.

Vakur yumuşaklığımızı, sağduyulu yaklaşımımızı, uyuklayan dimağ, tavize teşne, teslimiyete tekmil olarak formüle eden güruhun aklına şaşar, alınlarını da santim santim karışlarım."

HALK TV BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ ÇARPITTI

CHP’nin fonladığı Halk TV, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözlerini çarpıtarak teröristbaşına çağrıymış gibi yansıttı.  

Halk TV, gelen tepkilerin ardından skandal paylaşımını sildi. 

İşte Halk TV'nin o paylaşımı:

Halk TV'den yalan Bahçeli paylaşımı! Tepki yağınca silmek zorunda kaldı...

BAHÇELİ MHP GRUP TOPLANTISI'NDA NE SÖYLEDİ?

İşte Bahçeli'nin dün gerçekleşen MHP Grup Toplantısı'ndaki Öcalan ve DEM Parti sözleri:

''DEVLET, TERÖR ÖRGÜTÜ İLE PAZARLIĞA OTURMAZ''

Kürt kardeşlerimizin terörle hiçbir bağı ile iltisakı yoktur. Araya giren bozguncular kanser hücresidir, kahraolmaya mahkumdur. Türk-Kürt kardeştir. Hodri meydan değil, kana değil, kardeşliğe susadıklarını göstersinler. DEM Parti’nin uzattığım eli sabote etmemesi, tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durmalıdır. Devlet terör örgütü ile pazarlığa oturmaz, müzakere yapmaz. Artık saflar netleşsin, DEM Parti niyetini açıkça ortaya koysun. PKK terör örgütü silah bırakıp teslim olmalı. 

PKK ELEBAŞI ÖCALAN'A ÇAĞRI: ÖRGÜTÜ TASFİYE ETSİN

Türkiye'ye getirilirken 'Her türlü hizmete hazırım' diyen teröristbaşı; terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında beklemesini aklından dahi geçirmesinİçeride barışlsever havanın hakim olmasını gönülden istiyorum. Uzattığım elin arkasında başka yorumlar çıkarmasınlar. İç cephemizi çökertemeyecekler. Her partinin Türkiye'nin menfaatini öne alması kaçınılmazdır. Bayrağa, millete, vatana saygısı olan herkese göçnlümüzde yer var. Biz inanç ve köken ayrımı yapmayız. Biz, elimizi bir süreç için değil, kardeşlik ve kaderdaşlık için uzatırız.

Halk TV'den yalan Bahçeli paylaşımı! Tepki yağınca silmek zorunda kaldı... ile ilgili etiketler Halk TV Devlet Bahçeli MHP Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Malatya'daki 5.9'luk depreme canlı yayında yakalandı! Korkuyla masanın altına sığındı...

Malatya Vuslat TV canlı yayınında, 5,9'luk deprem anı saniye saniye kaydedildi. Yayında depreme yakalanan haber spikeri korkuyla masanın altına sığındı. İşte haber spikerinin zor anları...