Haluk Levent'ten ince davranış: Bilecik konserinde sahneden inip kağıt helva sattı...

Haluk Levent, Bilecik Söğüt'te verdiği konser sırasında unutulmayacak bir harekete imza attı. "30 yıllık sahne kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaptım." diyen sanatçı, konsere eğlenceli ve neşeli anlar yaşattı. Levent'in bu hareketi ince bir davranış olarak nitelendirildi.

Ünlü sanatçı Haluk Levet, Bilecik'in Söğüt ilçesinde bu yıl 743’üncüsü düzenlenen "Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri" kapsamında unutulmaz bir konsere imza attı. Binlerce vatandaşın akın ettiği konser alanında sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı Levent, Söğüt’teki vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattı.

SAHNEDEN İNDİ: KAĞIT HELVA SATTI

Birbirinden sevilen şarkılarla coşku dolu anların yaşandığı gecede Haluk Levent çok konuşulacak bir şey yaptı. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği aracılığıyla yardım faaliyetlerinde bulunan ve adından söz ettiren Haluk Levent konserde de yardım için bir vatandaşa elini uzatmaktan geri durmadı. Şarkılarını seslendirdiği esnada bir kağıt helva satıcısı Levent'in dikkatini çekti. Levent o satıcının ürünlerini satmak için sahneden indi ve ürünleri başının üstüne koyarak halkın arasında dolaşmaya başladı. Aynı zamanda helvaları satmak için doğaçlama bir şarkı da besteleyip söyleyen Levent bu davranışıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

HALUK LEVENT: 30 YILLIK SAHNE HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAPTIM!

Levent, satıcının tüm kağıt helvalarını satın alarak konser alanındaki izleyicilere dağıttı. Sahneye tekrar çıkan Haluk Levent "Sabahtan beri satmaya çalışıyor kardeşimiz satamadı, ben satmak istedim. 30 yıllık sahne hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım." diye konuştu. Ardından satıcıyı sahneye davet ederek sarılan Levent, büyük alkış topladı. Haluk Levent’in renkli görüntülere sahne olan davranışı yürekleri ısıttı.

Haluk Levent'ten ince davranış: Bilecik konserinde sahneden inip kağıt helva sattı... ile ilgili etiketler Bilecik Söğüt Haluk Levent