Haluk Özdil'den korkutan iddia: Büyük elektrik kesintisiyle birlikte dünyada kaos oluşturacaklar!

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, önümüzdeki günler için korkutan bir iddiada bulundu. Microsoft’un sisteminde yaşanan problem sonrası dünya genelinde pek çok sektörü olumsuz etkilemesine dair bir paylaşımda bulunan Özdil, ''Bu henüz fragman, bir sonraki büyük elektrik kesintisiyle birlikte gelecek ve dünya çapında kaos oluşturacaklar. Yeni dünya düzenine hoş geldiniz.'' ifadelerini kullandı.

Dün gündüz saatlerinde dünya genelinde yazılım sistemlerinde önemli bir arıza yaşandı. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un sisteminde yaşanan problem, pek çok sektörü etkiledi. 

Almanya, İngiltere, ABD, Avusturalya başta olmak üzere havalimanlarında şirketin internet üzerinden sunduğu hizmetler neredeyse tamamen çöktü. Bankalar ve hastane sistemlerinde de büyük kesintiler yaşandı. 

ÖZDİL'DEN KORKUTAN İDDİA

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, önümüzdeki günler için korkutan bir iddiada bulundu. Özdil, dünya genelinde yaşanan bu olumsuz tablo sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, ''Bu henüz fragman, bir sonraki büyük elektrik kesintisiyle birlikte gelecek ve dünya çapında kaos oluşturacaklar. Yeni dünya düzenine hoş geldiniz.'' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

''Dört yıldır uyardık; Büyük küresel çöküş için hazırlık yapılıyor" dedik, güldüler, akıllarınca alay ettiler, "Hani benim evimde her şey çalışıyor" diyen embesiller çıktı ortaya. Sonunda gerçekleşti, dünya çapında bankacılık sistemi, hava yolları ve iletişim kesintileri başladı. Avustralya felç oldu. ABD ve Avrupa da büyük kesintiler var. Türkiye de üç banka ve hava yolu şirketleri felç oldu. Bir kanser hücresi gibi yayılıyor ne yazık ki. Bu henüz fragman, bir sonraki büyük elektrik kesintisiyle birlikte gelecek ve dünya çapında kaos oluşturacaklar. Yeni dünya düzenine hoş geldiniz.''

 

 

Haluk Özdil'den korkutan iddia: Büyük elektrik kesintisiyle birlikte dünyada kaos oluşturacaklar! ile ilgili etiketler Microsoft

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.