Hamas lideri Haniye'nin şehit edilmesi sonrası Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar: Netanyahu bölge savaşı istiyor!

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da şehit edilmesi sonrası AK Parti sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. "Netanyahu ve Hitler'in ekibine benzeyen ekibi, insanlık tarihinde görülmemiş bir soykırıma imza attılar. Bunun karşısında en net, en güçlü ses Türkiye'den çıktı, cumhurbaşkanımızdan çıktı." diyen Çelik, "Netanyahu bölge savaşı istiyor" ifadelerini kullandı.

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da şehit edilmesi sonrası AK Parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Tüm insanlığın başı sağ olsun. Bugün gerçekleşen saldırı katliamcı şebekenin zulümlerine devam edecektir. İnsanlık tarihinde görülmemiş bir soykırıma imza ettiler. Bunun karşısında en güçlü ses Türkiye’den çıktı. 7 Ekim’den bu yana görüldü ki cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamalar öne çıktı. Batı toplumu barış için inisiyatif koymak yerine savaş gemisi göndermeyi tercih etti.


Siyonist şebeke katliama devam edecek. Netanyahu savaşı tüm bölgeye yaymaya çalışıyor.

İsrail'in tüm bu eylemleri ağır, aşırı, net bir tehdit oluşturmaktadır.

İsrail bugün bölge savaşı istediğinin ilk tetiğini çekmiştir. Bölgedeki ülkelerin güvenliğini tehdit etmektedir. İsrail’e bir saldırı olursa korumaya hazırız dedi ABD. Bölgede tehdit olan İsrail’dir. Eğer soykırım yapmak için destek isteyeni ayakta alkışlarsanız o da başka eylemlere geçer. Saldırı silsilesi gerçekleştireceğini ortaya koydu.

Gelinen noktada Netanyahu ve ekibinin uluslararası hukuk çerçevesinde durdurulması gerekiyor. Siyonist şebeke barış isteyen birini öldürdü. Haniye barış için çabalıyordu. 

İsrail bölgedeki bütün ülkeleri tehdit ediyor. Dünya barışının önündeki tehdit Netanyahu ve ekibidir. Barış isteyenler ortak harekete geçmelidir. İsrail barışa karşı suikast yaptı.

Bugünden itibaren durdurulmazsa çok daha vahim sonuçlara yol açacak neticelere neden olacak.

Hamas lideri Haniye'nin şehit edilmesi sonrası Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar: Netanyahu bölge savaşı istiyor! ile ilgili etiketler Hamas İsmail Heniyye Ömer Çelik AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.