Hamas'tan İsrail'e cevap: Karar tüm arabuluculara iletildi

Hamas, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları tamamen durmadığı sürece esir takası konusunda herhangi bir müzakere sürecine girmeyeceklerini duyurdu.

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, "Hamas, halkımıza karşı saldırılar tamamen durmadığı sürece esir takası konusunda herhangi bir müzakere sürecini açmayacağı yönündeki tutumunu teyit ediyor." ifadeleri kullanıldı.

Hamas'tan İsrail'e cevap: Karar tüm arabuluculara iletildi

TÜM ARABULUCULARA İLETİLDİ

Açıklamada, Hamas'ın söz konusu tutumunu tüm arabuluculara ilettiği aktarıldı.

İsrail devlet televizyonu KAN, Tel Aviv yönetiminin, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde tutulan İsrailli esirlerin serbest bırakılması için yeni bir öneri üzerinde çalıştığını işaret etmişti.

Hamas'tan İsrail'e cevap: Karar tüm arabuluculara iletildi ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Niğde’nin Aktaş Kasabası Belediye Başkanı Kamber Türkmen, gece yarısı patlayan su borusunu belediyedeki imkan ve personel yetersizliğinden dolayı kendisi tamir etti. Türkmen'in takdir toplayan davranışına "Partisini bilmeye gerek yok, adamlığını herkes bilsin" yorumları yapıldı.