Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut!

Hamas, İsrail'in saldırıları durdurmadıkça esirlerin Gazze Şeridi'nden "canlı dönmeyeceklerini" bildirerek, Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her günün yeni bir tabut anlamına geleceğini duyurdu.

Hamas'tan, Gazze'deki İsrailli esirlerle ilgili önemli bir açıklama yayımlandı.

''SALDIRILARIN DEVAM ETMESİ HALİNDE ESİRLER CANLI OLARAK DÖNMEYECEK''

Hamas'ın İsrail halkına hitaben, video görüntüyle ilişkilendirdiği yazılı mesajında, "Karar sizin... Saldırıların durması halinde, esirler canlı olarak döner." ifadelerine yer verildi.

Gazze Şeridi'ne saldırıların devam etmesi halinde ise İsrailli esirlerin "canlı dönmeyeceği" vurgulanan açıklamada, "İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kaldığı her gün yeni bir tabut anlamına gelebilir." denildi.

Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut!

6 ESİRE ATIFTA BULUNULDU

Video görüntüde de "saldırın devam etmesi halinde akıbetleri meçhul kalacak." ifadesiyle İsrail ordusunun cesetlerine ulaştığı 6 esire atıfta bulunan, 6 kırmızı "X" işareti yer aldı.

İsraillilere seslenilen görüntü, "Karar sizin" ifadesiyle tamamladı.

Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut! - Resim : 2Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut! - Resim : 3

Hamas'tan İsrail'e esir takası şartı: Netanyahu varsa her gün yeni bir tabut! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım Binyamin Netanyahu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.