Hamilelilk sevinci yaşayan Neslihan Atagül'den yeni poz geldi!

2016 yılında dünyaevine giren çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden bir erkek bebek beklediklerini duyurmuştu. Hamilelik sürecinde sık sık sosyal medyayı kullanan Atagül, bugün hayranlarıyla yeni bir paylaşım yaptı. Büyüyen karnıyla objektif karşısına geçen güzel oyuncu, hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Atagül ve Doğulu çifti, aşkları başladığı günden beri magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri oldu. Geçmişte yaşanan bazı dedikodulara rağmen çift, bu zorlu süreci aşarak yuvalarını daha da güçlendirdi. Özellikle Atagül'ün eşi hakkındaki iddialara kulak tıkaması ve hamilelik haberini duyurması, hayranlarını mutlu etmişti.

KUŞADASI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

32 yaşında anne olmaya hazırlanan Atagül'ün hamileliği gün geçtikçe ilerliyor. Son olarak Kuşadası'nda görüntülenen oyuncunun belirginleşen karnı, hayranlarına bebeğin gelişi için sabırsızlanmalarını sağladı.

Hamilelilk sevinci yaşayan Neslihan Atagül'den yeni poz geldi!

DOĞUM GÜNÜNDE YAYINLADI

Atagül, doğum gününde yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi. Eşi ve ailesiyle birlikte evladıklarını beklemenin mutluluğunu yaşayan oyuncu, hayranlarına teşekkür ederek güzel dileklerde bulundu.

SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Atagül'ün her paylaşımı, sosyal medyada büyük bir ilgi görüyor. Hayranları, oyuncunun hamilelik sürecini yakından takip ediyor ve ona destek mesajları gönderiyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bebekleri için mutlu bir bekleyiş içerisinde. Aşkları ve zorlukları aşan çift, hayranlarına da örnek oluyor.

Hamilelilk sevinci yaşayan Neslihan Atagül'den yeni poz geldi! ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.