Hamza Akman'ın yeni takımı belli oldu! Galatasaray'ın transferdeki payı açıklandı

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Hamza Akman'ın, Sönderjyske ile sözleşme imzalamak için Danimarka'da bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'ın altyapısındna yetişen ve sarı kırmızılı takımla sözleşmesi sona erdiği için serbes oyuncu statüsünde bulunan Hamza Akman, Danimarka'nın Sönderjyske takımına transfer olmak üzere.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Hamza, babası Ayhan Akman ile birlikte dün Danimarka'ya geldi. Türk danışman Evren Şahin ile birlikte başkent Kopenhag'da bulunan Hamza, bugün doktor kontrolünden geçtikten sonra Danimarka Süper Ligi'ne bu sezon yükselen Sönderjyske kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

4 MİLYON TL MAAŞ

Danimarka temsilcisinin bonservis ücreti olmayan genç oyuncuya, yıllık yaklaşık olarak 4 milyon TL maaş ödeyeceği öğrenildi.

28 NUMARA

Türkiye'den transfer edilen ilk Türk futbolcu olma unvanını alacak olan Hamza'nın, 28 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

GALATASARAY'A YÜZDE 10 PAY

Öte yandan Hamza Akman'ın bir başka kulübe satılması durumunda, Sönderjyske'nin, Galatasaray'a satıştan yüzde 10 yetiştirme bedeli ödeyeceği ortaya çıktı.

Hamza Akman'ın yeni takımı belli oldu! Galatasaray'ın transferdeki payı açıklandı ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.