Hamza Dağ duyurdu: AK Parti'ye 2 milletvekili ve 15 belediye başkanı katılacak!

Gelecek Partisi'nden 7 milletvekili ve Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası gündemdeki yerini korurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Dağ, başka partiden 15 belediye başkanı, 2 milletvekilinin AK Parti'ye katılacağını duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 23. kuruluş yıl dönümü programı hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Dağ, AK Parti’ye yeni katılımlar olacağını belirterek, “Yarın hem belediye başkanı hem de milletvekili noktasında katılımlar olacak" dedi.

Dağ, katılımların 15’nin belediye başkanı, 2’sinin ise milletvekili olduğunu söyleyerek, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Hamza Dağ duyurdu: AK Parti'ye 2 milletvekili ve 15 belediye başkanı katılacak! ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.