Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı

Esenyurt’ta taksi bulamayıp bindiği metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, Cennet Mahallesi durağında doğum yaptı. Eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yapan yeni anne, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi. Metrobüste yaşanan doğum anı da araç kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta yaşayan 35 haftalık hamile Hanife Mete, sancılarının artması üzerine eşi Cemal Mete ile birlikte hastaneye gitmek üzerine taksi arayışına başladı. Taksi bulamayan Mete ailesi, daha hızlı olacağını düşünerek saat 08.30’da metrobüse bindi.

METROBÜSTE TEKMELEMEYE BAŞLADI

İETT şoförü, metrobüste doğum sancıları artması üzerine durumu komuta ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Küçükçekmece Cennet Mahallesi mevkiinde metrobüs aracı park alanına geçirildi. Araçtaki yolcular başka bir araca alındı. Genç kadın, eşi Cemal Mete’nin yardımıyla doğumunu gerçekleştirirken, İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de doğumda aileye destek verdi.

Mete çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen 5. çocuklarına Yılmaz adını koydu. Anne ile bebek doğumun ardından sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine götürüldü.

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı

AMBULANS GELENE KADAR...

Doğum anını anlatan baba Cemal Mete, “Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bu 5’,inci çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen doluydu. Sağolsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğumda gerçekleşti” dedi.

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı - Resim : 2

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı ile ilgili etiketler metrobüs Esenyurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Terör örgütü propagandası yapanlara baskın: 269 kişi gözaltına alındı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da eylem ve gösterilerin yasaklanmasına rağmen pazar günü miting yapan ve terör örgütü propagandası yapan şahıslarla ilgili harekete geçildiğini ve 269 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.