Haniye'nin öldürülmesi sonrası AK Parti'den ilk açıklama! "Katiller er ya da geç yenilecek"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas lideri Haniye'nin öldürülmesi sonrası "Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz.Kardeş Filistin halkının haklı davası er ya da geç bu katilleri yenecektir"" mesajını paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’ye düzenlenen suikast hakkında yazılı açıklama yaptı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. Haniye, Filistin halkı ve vatanı için mücadele ederken katillerin saldırısı sonucunda şehit oldu.

Bu suikast Netanyahu Hükümetinin bir soykırım ve katliam şebekesi olduğunu bir kere daha gösterdi. Kardeş Filistin halkının haklı davası er ya da geç bu katilleri yenecektir"

Haniye'nin öldürülmesi sonrası AK Parti'den ilk açıklama! "Katiller er ya da geç yenilecek" ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.