Hastaneye kaldırılmıştı! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına yorumlarıyla damga vuran avukat Rahmi Özkan rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü ismin son hali ise sevenlerini üzmüştü. Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili Müge Anlı’dan açıklama geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yorumcusu avukat Rahmi Özkan geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü ismin rahatsızlandığı gazeteci Burhan Akdağ duyurmuştu. Özkan'ın hastane odasında çekilen videosundaki son hali sevenlerini üzmüştü. Rahmi Özkan'ın sağlık durumu merak edilirken Mühe Anlı'dan Özkan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

''RAHMİ BEY GAYET İYİ''

Anlı, “Çok kıymetli Rahmi Özkan’ın geçirdiği operasyonu öğrenerek geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim. Rahmi Bey’in sağlığı gayet iyi maşallah… Dualarınızı bekliyoruz” dedi.

Hastaneye kaldırılmıştı! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

 

Hastaneye kaldırılmıştı! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.