Hatay'da ortalık cayır cayır yanıyor! Termometreler alev aldı! Hissedilen sıcaklık 62.5 derece!

Artan nem nedeniyle vatandaşlar günlerdir bunaltıcı sıcaklarla mücadele ediyor. Yurdun bazı illerinde ölçülen hava sıcaklıkları ağızları açık bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamalarının ardından Hatay'da hissedilen sıcaklık 62.5 derece olarak ölçüldü.

Aşırı sıcaklar tüm yurtta etkili olmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini açıkladı. Vatandaşlar serinlemek için sahillere ve parklara akın ederken Hatay'dan gelen haber ağızları açık bıraktı.

HATAY'DA YILIN SICAKLIK REKORU!

Hava Forum, Hatay'ın Arsuz ilçesinde saat 13.46 itibarıyla hissedilen sıcaklığın 62.5 derece olduğunu açıkladı. Sıcaklığın 35.5 derece olduğu, nemin ise yüzde 90 olduğu belirtildi. 

Hava Forum'dan yapılan bir başka paylaşımda ise "An itibarıyla Adana'da hissedilen sıcaklık 50 dereceye ulaştı. Sıcaklık ve nem insanları çok zorluyor. Adanalılara kolay gelsin..." denildi.

Başka bazı sosyal medya hesapları da farklı ilçelerdeki hissedilen sıcaklıkları paylaştı. Bir sosyal medya hesabında da Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hissedilen sıcaklığın 52 derece olduğu ifade edildi.

Hatay'da ortalık cayır cayır yanıyor! Termometreler alev aldı! Hissedilen sıcaklık 62.5 derece! ile ilgili etiketler Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.