Hataylı depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yuvalarına kavuşuyor!

Hatay’da depremzedeler yeni yuvalarına kavuşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün saat 14.00'de anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Yeni teslim edilenlerle birlikte 11 ilde teslim edilen konut ve iş yeri sayısı 130 bin 170’e yükselecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da bugün 130 bininci konut anahtar teslimi, kura çekimi ve toplu açılış töreni gerçekleştirilecek.

130 BİN 170'E YÜKSELECEK

Deprem bölgesinde 130 bininci konut ve işyeri bugün teslim ediliyor. Yeni teslim edilenlerle birlikte 11 ilde teslim edilen konut ve iş yeri sayısı 130 bin 170'e yükselecek.

Hataylı depremzedeler Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yuvalarına kavuşuyor!

BAKAN KURUM, DEPREM BÖLGESİ FİLMİNİ PAYLAŞTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tören öncesi sosyal medya hesabından, deprem bölgesiyle ilgili filmi paylaştı.

Tamamlanan konutların gösterildiği filmde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlarla birlikte söylediği "Kardeşlerim, biz bir şeyi yapacağız dersek, yaparız" sözleri de yer aldı.

Hataylı depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yuvalarına kavuşuyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay deprem konut sosyal konut TOKİ
GÜNÜN VİDEOSU

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti.