Hayat Bugün 1.Bölüm izle! 19 Ekim Hayat Bugün tek parça izle

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! Show TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bugün dizisi ilk bölümü ile Youtube platformunda. Dizi bitiminde Hayat Bugün son bölüm ile izleyenlerle buluşacak. İşte, Hayat Bugün 1.Bölüm full izle linki…

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! Başrollerinde Hazar Ergüçlü ile Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Hayat Bugün dizisi ilk bölümüyle 19 Ekim Çarşamba akşamında izleyenlerinin karşısına çıkıyor?

Hayat Bugün 1. Bölüm Özeti

Bir zamanlar İstanbul’un en köklü hastanelerinden biri olan Hisarönü Vakıf Hastanesi zor zamanlar geçirmektedir.

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! 19 Ekim Hayat Bugün tek parça izle

Genç ve idealist bir doçent olan Barış Güvener, hastaneyi eski günlerine döndürmek amacıyla başhekim olarak Hisarönü’ne atanır. Barış’ın görevdeki ilk gününde; Türki Cumhuriyetler Kongresi’nin olduğu otelde karbon monoksit sızıntısı meydana gelir ve zehirlenen altı elçi hastaneye getirilir.

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! 19 Ekim Hayat Bugün tek parça izle - Resim : 2

Böylece basının da gözü Hisarönü Hastanesi’ne çevrilir. Suriyeli iki kardeş; Habip ve Bewar’ın hastaneye kaçak girmesi ve Bewar’ın karantinaya alınması ile işler çığırından çıkar. Bir yandan meslektaşlarıyla arasındaki dinamik bir yandan aldığı radikal kararlarla hastanedeki tüm dengeleri değiştiren Barış’ı, finalde ise hiç tahmin etmediği bir sürpriz beklemektedir.

Hayat Bugün 1. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Hayat Bugün 1.Bölüm izle! 19 Ekim Hayat Bugün tek parça izle ile ilgili etiketler Hayat Bugün Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.