"Haysiyetsiz yavşak adam…" Sinan Burhan ve Fatih Altaylı arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Anadolu Yayıncılar Derneği ziyaretini eleştiren Fatih Altaylı'nın 'Ayak takımının yanına gitmiş' sözlerine Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan'dan tepki geldi. X hesabından paylaşım yapan Burhan, "‘Haysiyetsiz yavşak adam" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu Yayıncılar Derneği'nin etkinliğine katılarak gazetecilerle buluştu. 

Sık sık skandal ifadeleriyle gündeme gelmeye çalışan gazeteci Fatih Altaylı da Kılıçdaroğlu'nu eleştireyim derken Anadolu Yayıncılar Derneği'n ve gazetecilere hakaret etti. 

"CUMHURBAŞKANI ADAYIYDIN SEN, AYAK TAKIMININ YANINA GİDİYORSUN..."

"Kemal Bey gerçekten öyle bir şey yapmış mı? Hiç dostu da yok; 'Deşifre falan olursun' dememiş. Haber tek başına her şeyi anlatıyor zaten. Ciddi bir şuur noksanlığı" diyen Altaylı'nın "Cumhurbaşkanı adayıydın sen, ayak takımının yanına gidiyorsun." ifadeleri tepki çekti. 

 Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, Altaylı'nın bu çıkışına tepki gösterdi. X hesabından paylaşım yapan Burhan deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. 

"Haysiyetsiz yavşak adam…" Sinan Burhan ve Fatih Altaylı arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği!

"ONURSUZ ADAM..."

Altaylı için "Haysiyetsiz yavşak" diyen Burhan, "Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun federasyonunuzu ziyaretine katılan gazetecilere “ayak takımı” demiş. Orada tüm görüşten gazeteciler vardı. Onursuz adam.Ayak takımı ifadeni sana iade ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

"Haysiyetsiz yavşak adam…" Sinan Burhan ve Fatih Altaylı arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği! - Resim : 2

ANADOLU YAYINCILAR FEDERASYONU: ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ

Altaylı'nın skandal çıkışı sonrası Anadolu Yayıncılar Federasyonu, "Özür dilemeye davet ediyoruz" diyerek çağrı yaptı. 

İşte federasyondan yapılan açıklama:

Özür dilemeye davet ediyoruz…

Anadolu Yayıncılar Federasyonu olarak CHP Eski Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Anadolu Sohbetleri” programımıza davet ettik. Sn. Kılıçdaroğlu’nun nezaket gösterip katıldığı programa siyasi ayrım gözetmeksizin tüm Ankara gazetecilerini davet ettik.

Gazeteci meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği programda Sn. Kılıçdaroğlu’na herkes sorularını dilediği gibi yöneltti; Sn. Kılıçdaroğlu ise bu soruların tamamına nezaketle cevap verdi.

Toplantı sonrasında ise katılımcı gazetecilere Fatih Altaylı ‘Ayak Takımı’ diyerek saygısızca ve anlamsızca hakaret etti. Gece gündüz demeden mesleğini ifa etmek isteyen gazeteci meslektaşlarımızı derinden yaralayan bu ifadeyi aynen Fatih Altaylı’ya iade ediyoruz. Kendi karakterini yansıtan bu ifade nedeniyle Fatih Altaylı’yı kınıyor ve derhal toplantıya katılan gazetecilerden özür dilemeye davet ediyoruz.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu

"Haysiyetsiz yavşak adam…" Sinan Burhan ve Fatih Altaylı arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği! - Resim : 3

ZAFER ŞAHİN DE TEPKİ GÖSTERDİ: SENİN GİBİ YAVŞAK OLMAKTAN İYİDİR

Polemiğe Zafer Şahin de dahil oldu.

"O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum." diyen Şahin,  "Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Gurur duyarım ayak takımından olmaktan." ifadelerini kullandı. 

İşte Şahin'in Fatih Altaylı paylaşımı:

"Haysiyetsiz yavşak adam…" Sinan Burhan ve Fatih Altaylı arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Kemal Kılıçdaroğlu