Hercai 68. bölüm izle

Hercai 68. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak Youtube platformunda. Pazar akşamında ATV’de yayınlanan Hercai dizisinin 68. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Hercai 68. bölüm ile 18 Nisan Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Hercai dizisinin son bölümünde; Yeni bir eşikten geçen Reyyan ile Miran çifti artık hayatlarında savaş ve intikam istememektedir.

Hercai 68. bölüm izle

Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize intikamdan vazgeçmemiştir. Öte yanda Füsun, tutuklu olmasına rağmen korkunç bir plan yapar. Cihan ve Handan, hiç beklemedikleri bir haberle sarsılırlar.

Hercai 68. bölüm izle - Resim : 2

Azize'nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrılıma getirir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönüp, yeni bir heyecan yaşamaya başlar.

HERCAİ 68. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hercai 68. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Tunca Nehri'nin kenarında yakılmış ceset! Polis vahşice işlenmiş cinayeti çözdü

Tunca Nehri'nin kenarında vücudunda kesikler ve yanıklar olan bir ceset bulundu. Adeta iğneyle kuyu kazarak cesedin kimliğini belirleyen cinayet şube ekipleri cinayetin şüphelisini de kısa sürede yakaladı.