Herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Müge Anlı kayıp Narin ile ilgili ilk kez konuştu

Türkiye 13 gündür kayıp olan Narin Güran'ı bulmaya çalışırken gözler de Müge Anlı'ya çevrilmişti. Bugün yeni sezon çekimlerine başlayan Anlı, Narin'le ilgili ilk kez konuştu.

Diyarbakır'da yaşayan Narin Güran 21 Ağustos'ta kayboldu. Tüm Türkiye günlerdir olaya kitlenerek takip ederken gözler yıllardır kayıpları bularak cinayetleri ortaya çıkaran Müge Anlı'ya çevrilmişti. Bugün yeni sezon çekimlerine başlayan Müge Anlı, Narin'le ilgili ilk kez konuştu.

"YAYIN YASAĞI OLMASAYDI AİLE BİZİMLE OLACAKTI"

Yayın öncesi ATV'de Kahvaltı Haberleri'ne konuk olan Müge Anlı, kayıp Narin Güran'la ilgili şunları söyledi: "Biliyorum herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım."

Herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Müge Anlı kayıp Narin ile ilgili ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kemal Çağlar Temel cinayetinde tetikçi dahil 17 şüpheli tutuklandı

Üsküdar'da suikast sonucu öldürülen iş insanı Kemal Çağlar Temel soruşturmasın tetikçi dahil yakalanarak adliyeye sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı.