Herkes seferberlik derdinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay siyasi istismar peşinde!

İzmir'de dün gece başlayan yangın bugün de devam etti. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla birlikte yangın yerleşim yerlerine ulaşırken, insanlar evlerini terk etmek zorunda kaldı. İzmir Belediye Başkanı Cemil Tugay katıldığı bir canlı yayında “Bugün havadan söndürme yeterli olmadı. Rüzgar, duman başka yerde yangın var gerekçeleri sunuldu. Yangın göz göre göre geldi” dedi. Bu sözler sosyal medya kullanıcıları tarafından, ''böyle bir günde siyasi istismar peşinde'' anlamında yorumlandı.

İzmir'deki orman yangını 24 saati geride bıraktı. Yerleşim yerine ulaşan yangın yurttaşları evinden etti; bazı evler tahliye edildi bazı evler ise kül oldu.

''HAVADAN YETERLİ SÖNDÜRME YAPILMADI''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bugün havadan söndürme yeterli olmadı. Rüzgar, duman başka yerde yangın var gerekçeleri sunuldu. Anlattık ama ikna edemedik. Havadan yeterli söndürme yapılmadı. Yangın göz göre göre geldi.Şu an hiçbir helikopter çalışmıyor. Bizim itfaiyemiz dışında çalışma yok" dedi.

''BÖYLE BİR GÜNDE SİYASİ İSTİSMAR PEŞİNDE'' 

Tugay'ın açıklamaları vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren vatandaşlar, ''böyle bir günde siyasi istismar peşinde'' ifadelerini kullandılar.

Herkes seferberlik derdinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay siyasi istismar peşinde! ile ilgili etiketler İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Cemil Tugay Yangın Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.