Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim?

Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim? 2014 tarihinde sinemalarda gösterime giren ve dün (9 Haziran 2019) tarihinde televizyonlarda yayınlanmaya başlanan Herkül Özgürlük Savaşçısı filminin oyuncuları hakkında internette araştırmalar yapılmaya başlandı. Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim, başrolünde kim oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim? İşte yanıtı...

Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim? Son döneme damgasını vuran filmlerden biri olan Herkül Özgürlük Savaşçısı 9 Haziran 2019 tarihinde televizyonda yayınlanmaya başlandı. Bu gelişmeyle birlikte filmin oyuncuları hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Herkül Özgürlük Savaşçısı filminin oyuncuları kim, başrolünde kim oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Merak edilen tüm bu soruların yanıtları ve ayrıntılar haberimizde. Peki Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim? İşte yanıtı...

HERKÜL ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI OYUNCULARI KİM?

Radical Studio'nun çok sevilen ve daha önce çizgi film ve televizyon dizisi olarak uyarlanan "Hercules: The Thracian Wars" grafik romanı temel aksiyonu filminin yönetmenliğini Brett Ratner üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Ian McShane, Dwayne Johnson, Rufus Sewell Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson, Aksel Hennie ve John Hurt gibi birbirinden ünlü isimleri barındıran filmin senaryosunda ise Ryan Condal ve Evan Spiliotopoulos'un imzası olacak. Yapımcılığını Paramount Pictures ve Metro-Goldwyn-Mayer Stüdyoları'nın beraber üstlendiği filmde doğa üstü güçlerin hakimiyetinden ziyade, daha mantıklı bir dünyada geçmesi planlanıyor.

HERKÜL: ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI KONUSU

1400 yıl önce tanrı veya insan olmayan, işkence görmüş bir ruh dünyada yürüdü. Herkül, tanrı kral Zeus'un güçlü oğluydu. Tüm hayatı boyunca acı çekti. 12 görevi ve ailesini kaybetmesinin ardından, bu karanlık yorgun ruh tanrılara sırtını döndü ve huzuru kanlı savaşlarda çarpışarak aramaya başladı.

Yıllar içinde kendisi gibi altı ruhla yakınlaştı. Aralarındaki bağın kaynağı savaşma aşkları ve ölümün nefesini enselerinde hissetmeleriydi. Bu ruhlar savaşmaya nereye gittiklerini veya neden savaştıklarını hiç sorgulamadılar. Akıllarındaki tek şey alacakları paraydı.

Dünyanın en iyi ordusuna sahip olma hedefiyle, Trakya Kralı bu paralı askerleri adamlarını eğitmeleri için tutar. Bu kayıp ruhların; acımasız ve kana susamış bir ordu eğitmeye başladıkları zaman ne kadar düştüklerini anlamalarının zamanı çoktan gelmiştir.

HERKÜL: ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI OYUNCULARI KİMLER?

Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Irina Shayk, John Hurt, Ian McShane ve Joseph Fiennes gibi isimler yer alıyor.

DWAYNE JOHNSON KİMDİR?

2 Mayıs 1972 tarihinde Kaliforniya'da doğan Dwayne Johnson'ın annesi Ata Johnson, babası Rocky Johnson'dur. Güreşteki lakabı "The Rock" olan Dwayne Johnson Lise yıllarında da Miami'de Amerikan Futbolu ile ilgilendi. 1991 yılında Miami Hurricane'in as takımında savunma oyuncusu olarak oynadı. Miami Üniversitesi'nin Psikoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra güreş kariyerinde önemli yerlere geldi. Toplamda 16 kez şampiyon olan Dwayne Johnson 2002 yılından sonra film çekimleri için güreş arenasını yavaş yavaş terk etti.

2004 yılında WWE ile kontratının bittiğini duyurdu ve film kariyerine ağırlık verdi. Akrep Kral (2002) ile yakaladığı çıkışı, Kıyamet Öyküleri, Sihirli Dağ gibi sürdüren Johnson Hızlı ve Öfkeli 5'te Vin Diesel ve Paul Walker ile başrolleri paylaştı. G.I. Joe: Misilleme, Muhbir ve Zor Kazanç ve Herkül: Özgürlük Savasçısı, San Andreas Fayı filmlerinde karşımıza çıkan Dwayne Johnson Hızlı ve Öfkeli serisinin de çekirdek kadrosuna yerleşti.

Herkül Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kim? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Aydın, Bozdağan'da endişelendiren görüntü: Havadan adeta ateş yağdı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Alhisar Mahallesi’nde çıkan orman yangını, rüzgarın etkisi ile Örmepınar ve Altıntaş Mahalleleri’ne doğru ilerlerken, bazı yerleşim bölgelerinde evlerin tahliye edildiği öğrenildi. Yangın Muğla sınırına kadar ilerlerken, ilçe merkezi ve yakın bölgelere gökyüzünden adeta ateş yağdı.