Hizbullah'tan sonra Kassam Tugayları da İsrail'i perişan etti! 4 özel tim askeri öldürüldü!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde İsrail askeri araçlarını hedef alan drone saldırısında 4 askerin öldüğünü açıkladı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'i hedef aldıkları sürpriz operasyonun detaylarını açıkladı.

İSRAİL BİRLİĞİNE OPERASYON: 4 KATİL ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda 2 askeri araçtan oluşan İsrail'in  özel keşif timinin intihar droneyle vurulması sonucu 4 İsrail askerinin öldürüldüğünü kaydetti.

Kassam, saldırıya dair görüntüleri de paylaştı.

HİZBULLAH'TA İHA SALDIRISI DÜZENLEMİŞTİ

Hizbullah, İsrail'de bir noktaya patlayıcı yüklü İHA'larla düzenlediği saldırıda 4'ünün durumu kritik 67 İsraillinin yaralandığı ve İsrail hava savunma sistemlerinin hava aracını tespit edemediğinden dolayı saldırı alarmlarının çalmadığı bildirmişti.

 

Hizbullah'tan sonra Kassam Tugayları da İsrail'i perişan etti! 4 özel tim askeri öldürüldü! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Lübnan Hizbullah Savaş Saldırı Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...