Hollandalı taraftarlar bozkurt işareti yaptı, Ankara'nın Bağları ile dans etti...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan maç öncesi Berlin'de ilginç bir görüntü yaşandı. İki Hollandalı taraftar, Tarkan'ın müziği eşliğinde bozkurt işareti yaparak dans etti. Bu samimi ve sporsever an, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve iki ülke taraftarları arasında da sıcak duygular uyandırdı.

Bazı kaynaklara göre bu durum, Türk futbolcuların milli maçlarda yaptığı bozkurt işaretine bir cevap olarak yorumlandı. Hollandalı taraftarların bu jesti, spora ve dostluğa verdikleri önemi ve Türk kültürüne duydukları saygıyı gösteriyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Maçın sonucunda Türkiye Hollanda'yı 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Bu zaferin sevincini yaşayan Türk taraftarlar, Hollandalı taraftarların dostluk ve sporseverlik gösterisine de teşekkür etmeyi unutmadı.

 

Hollandalı taraftarlar bozkurt işareti yaptı, Ankara'nın Bağları ile dans etti... ile ilgili etiketler Hollanda Bozkurt Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.