Hülya Avşar'dan konuğu Meryem Uzerli'ye garip soru: "Neden evlenmediler seninle?"

Hülya Avşar, YouTube programı "Bir Hülya Avşar Sohbeti"nde Meryem Uzerli'yi ağırladı. Sohbet samimi ve keyifli bir şekilde ilerlerken Avşar, Uzerli'ye beklenmedik bir soru sorarak izleyenleri şaşırttı.

Avşar, Uzerli'ye "Neden evlenmediler seninle?" diye sordu. Bu soru karşısında Uzerli ilk önce şaşırsa da, sakinliğini koruyarak "Evlilik kısmet, herkesin nasibi farklı." diye cevap verdi. Avşar ise bu cevabı kabul etmeyerek "Ama o kadar güzel bir çiftsiniz ki!" diyerek ısrar etti.

UZERLİ'NİN ZOR ANLARI

Uzerli ise konuyu değiştirmeye çalışarak oyunculuktan ve projelerinden bahsetmeye başladı. Fakat Avşar, röportaj boyunca Uzerli'nin aşk hayatına dair meraklı sorular sormaya devam etti.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Bu sohbet, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi Avşar'ın bu soruyu sorma hakkını sorgularken, bazı izleyiciler de Uzerli'nin sakin ve olgun tavrını takdir etti.

Hülya Avşar'ın bu sorusu, Meryem Uzerli'nin özel hayatına dair merakları yeniden alevlendirdi. Uzerli'nin bu soruya nasıl cevap vereceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Hülya Avşar'dan konuğu Meryem Uzerli'ye garip soru: "Neden evlenmediler seninle?" ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Hülya Avşar evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.