Hüseyin Başaran kimdir?

Hüseyin Başaran kimdir? Hüseyin Başaran, kızı Mina ve 7 arkadaşının ölümüyle gündeme geldi. Başaran Holding'e ait olduğu bildirilen uçağın düşmesi tüm Türkiye'de gündem oldu. Acı olayla hayatını haybeden Mina Başaran ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanıyordu, 28 yaşındaydı. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Peki, Hüseyin Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Başaran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran kimdir? Kızı Mina Başaran'ın ölümü tüm Türkiye'yi sarstı. Dubai'den dönen uçakta kızı ve kızının 7 arkadaşını kaybeden Hüseyin Başaran ise vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. BAE'den Türkiye'ye dönen uçağın, İran'ın güneybatısındaki Çaharmal ve Bahtiyari Eyaleti yakınlarında düştüğü belirtildi. Peki, Hüseyin Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Huseyin_Basaran_kimdir_kac_yasnda_nereli_kac_cocugu_var_sfa

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir. Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye'nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Günümüzde Gıda'nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran'ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

Huseyin_Basaran_kimdir_kac_yasnda_nereli_kac_cocugu_varfasf

HÜSEYİN BAŞARAN'IN KIZI MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailesinin tek kızı ve Başaran Holding'in veliahtı olan 28 yaşındaki Mina Başaran 2013 yılından beri şirkette aktif rol alıyordu. Mina Başaran'ın Can adından erkek kardeşi var. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu.

Özel jette Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşının olduğu öğrenildi. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı.

Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı.

Başaran Grubu'nun genç veliahtı Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı. Soho House'da dillere destan bir törenle nişanlanmıştı. 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile evleneceklerdi.

Anne Beril Başaran'ın, mega yat iç mekan tasarımına Mina ismini verdiği öğrenildi. Mina Başaran'ın adı Başaran Yatırım Holdinğ'in Kadıköy'da yaptığı bir rezidans prjoesine verilmişti. Mina Başaran Koç Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştu. Londrada da yüksek lisansını tamamlamıştı.

ÖZEL JET DÜŞTÜ

İran devlet televizyonunun geçtiği haberde uçağın Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gittiği belirtildi. Uçağın Şarika’dan yola çıktığı ve İstanbul’a gitmek üzere havalandığı ifade edildi.

İran’ın Tasnim haber ajansı, İranlı yetkililere dayandırdığı haberde uçağın özel jet olduğunu aktardı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmekte olan TC-TRB kuyruk tescilli Bombardier CL604 Challenger tipi uçağın Shahr-e-Kord bölgesinde düştüğü belirtiliyor.

Reuters geçtiği haberde uçakta 11 kişi bulunduğu ve hepsinin hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

Uçağın Hüseyin Başaran’a ait olduğu öğrenildi. Uçakta Hüseyin Başaran’ın kızı Mine Başaran ve 7 kız arkadaşının bulunduğu belirtildi.

Mine Başaran’ın kız arkadaşlarıyla Dubai’ye ‘bekarlığa veda partisi’ne gittiği ve dönüşte korkunç kazanın yaşandığı ifade edildi.

Huseyin_Basaran_kimdir_kac_yasnda_nereli_kac_cocugu_varsfas

YOLANTHE CABAU'DAN MİNA BAŞARAN MESAJI

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, sosyal medya hesabından İran'daki talihsiz uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran için taziye mesajı paylaştı.

'Hayatımdaki en acı haberi aldım' diye başlayan mesajında Yolanthe Cabau, "Dünya tatlısı arkadaşım Mina'nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Yolanthe Cabau'nun Mina Başaran paylaştığı o mesaj;

"Şuan uçaktan indim ve hayatımdaki en acı haberi aldım. Dünya tatlısı arkadaşım Mina'nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şuan bu mesajı yazdığıma bile inanamıyorum. Çok sevilen, hayat dolu, melek gibi kalbi olan biricik arkadaşımdı.. Hiçbir söz ailesinin acısını dindiremez. Nurlar içinde yatsın, ışıklarla uyusun. Allah Başaran ailesine sabır ve dayanma gücü versin.. Tüm kalbim ve dualarım Mina, ailesi ve uçakta onunla beraber olan dünya güzeli arkadaşlarıyla.. Güzel Kalpli meleğim, seni çok özleyeceğim.. "

Yolanthe Cabau, Başaran Holding'in Mina Towers projesinin reklam yüzüydü.

MİNA BAŞARAN VE MURAT GEZER'İN DAVETİYELERİ ORTAYA ÇIKTI

Dubai'ye bekarlığa veda partisine giden ve İstanbul'a döndüğü sırada özel jetin düşmesiyle hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ile bir ay sonra Çırağan Sarayı'nda evleneceği öğrenildi. Geçen yılın ekim ayında nişanlanmışlardı.

28 yaşında hayatını kaybeden Mina Başaran, bekarlığa veda partisinden dönüyordu. 2017 ekim ayında Murat Gezer ile nişanlanan Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan 2018 tarihindeydi. Dubai'den bekarlığa veda partisinden dönen Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNÜYORLARDI

İran'dan gelen üzücü kaza haberi Türkiye'yi yasa boğdu…

Kazadan yaklaşık 1 saat sonra uçağın Başaran Holding'e ait olduğu ve uçakta bulunan 3'ü mürettebat toplam 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Uçakta bulunanların ise Dubai'ye bekarlığa veda partisine gittiği ortaya çıktı.

Uçakta bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina'nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai'de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık'ın sahibi Murat Gezer'le nişanlı olan Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisine Dubai'ye gittiği öğrenildi.

Hüseyin Başaran kimdir? ile ilgili etiketler hüseyin başaran kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.