Hüseyin Yücel kimdir? Hüseyin Yücel kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yücel biyografisi…

Hüseyin Yücel kimdir? Spor gündemi üzerine yorumlar yaparak dikkat çeken Hüseyin Yücel izleyici tarafından merak edilen bir isim oldu. Peki, Hüseyin Yücel kimdir? Hüseyin Yücel kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yücel biyografisi…

Hüseyin Yücel kimdir? Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile yer aldığı yayınlarda dikkat çeken Hüseyin Yücel hakkında izleyici araştırma yapıyor. İşte, Hüseyin Yücel hayatı ve özel yaşamı…

HÜSEYİN YÜCEL HAYATI

Hüseyin Yücel kimdir? Aslen Giresunlu olan Hüseyin Yücel 11 Ağustos 1982 İstanbul doğumludur. İki çocuk babası olan Hüseyin Yücel, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

HÜSEYİN YÜCEL EĞİTİMİ VE KARİYERİ

Saint Benoit Lisesi sonrasında Fransa'ya gidip Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi ekonomi ve işletme bölümlerinde lisans eğitimini tamamlamıştır.

2005 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Türkiye'ye geri gelen Yücel, aile şirketlerinde farklı bölümlerde, farklı görevlerde yer almıştır. 2011 yılında da Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları'nın İcra Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

2017 yılında büyük bir önem verdiği sporu, öğrencilere sevdirmek için Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı'nı kurmuştur. Başkanlığını üstlendiği takım, ilk yılında başarı elde edip Süper Lig'e çıkmıştır. 2022 yılında da FIBA Europe Cup Şampiyonluğunu kazanmıştır.

Futbola da ilgisi olan Hüseyin Yücel, 2018 – 2019 sezonu Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve As başkanlık görevi üstlenmiştir. Hüseyin Yücel, 2022 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili olarak atandı.

 

 

Hüseyin Yücel kimdir? Hüseyin Yücel kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yücel biyografisi… ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.