Husilerden İsrail duyurusu! Tüm dünyaya resmen ilan ettiler

Husiler, İsrail'in Hudeyde kentine düzenlediği bombardıman sonrası Tel Aviv'i güvensiz bölge ilan ederek İsrail'e savaş çağrısı yaptı. Açıklamada, "Düşmanla uzun bir savaşa hazırız" ifadeleri kullanıldı.

 İsrail savaş uçaklarının Yemen'in Hudeyde kentine düzenlediği bombardıman sonrası Yemen'deki İran destekli Husilerden çarpıcı bir açıklama geldi. 

TEL AVİV GÜVENSİZ BÖLGE İLAN EDİLDİ

İsrail'in bombardımanına karşılık verileceğini açıklayan Husiler, Tel Aviv'i güvensiz bölge olarak tanımlayarak İsrail'e savaş çağrısı yaptı.

Husilerden İsrail duyurusu! Tüm dünyaya resmen ilan ettiler

''DÜŞMANLA UZUN BİR SAVAŞA HAZIRIZ''

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri yaptığı açıklamada, "İsrail saldırısının ardından Yafa-Tel Aviv bölgesinin güvenli olmayan bölge ilan ediyoruz Gazze'deki saldırganlık durup kuşatma kaldırılana kadar düşmanla uzun bir savaşa hazırız" dedi.

Husilerden İsrail duyurusu! Tüm dünyaya resmen ilan ettiler - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

İsrail savaş uçakları, akşam saatlerinde Yemen'in Hudeyde kentine bombardıman başlatmıştı. ABD ile koordine olarak düzenlenen bombardımanda Hudeyde Limanı'na onlarca füze atıldı.

 

Husilerden İsrail duyurusu! Tüm dünyaya resmen ilan ettiler ile ilgili etiketler İsrail Yemen Husiler Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.