Bakan Tunç duyurdu! Hz Muhammed ile ilgili sözleri tepki toplayan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Hz Muhammed'e ‘ahlaksızlık’ ithamında bulunduktan sonra Arnavutluk’a kaçan İslam düşmanı ‘Diamond Tema’ hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, " İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir." dedi. İşte detaylar...

Hz. Muhammed ile ilgili sözleri tepki çeken YouTuber Diamond Tema hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Bakan Tunç duyurdu! Hz Muhammed ile ilgili sözleri tepki toplayan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Yeni gelişmeyi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından paylaştı. Yer6 adlı sosyal medya hesabında paylaşılan videoda Hz. Muhammed ile ilgili kullanılan hakaret içerikli ifadeler nedeniyle YouTuber  'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı çıkarıldığını duyurdu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Yer6 adlı sosyal medya hesabında paylaşılan video içeriğinde Peygamberimizle ilgili kullanılan hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadeler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan, paylaşımın yapılmasının ardından derhal 16.06.2024 tarihinde resen soruşturma başlatılmış olup, şüpheli Diamant Tema’nın yurtdışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

 

Bakan Tunç duyurdu! Hz Muhammed ile ilgili sözleri tepki toplayan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.