İBB'nin bütçesi nerelere harcanıyor? İmamoğlu'ndan Paris'te 600 bin avroluk içkili eğlence!

ABD'deki Türk Evi'ne etmedik laf bırakmayan CHP'li İBB, Paris’te günlüğü 300 bin Avro’ya Palais Galliera isimli sarayı kiraladı. Sarayda yer alan İstanbul House’un açılışından sonra “after party” düzenlendi. Karsu’nun sahne aldığı gecede İBB’nin misafirlerine beyaz şarap ve rakı ikram edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris’te bulunan ve günlük 300 bin avro olmak üzere 2 günlük kiralanan Palais Galliera isimli sarayda "İstanbul House" adıyla görkemli bir etkinlik düzenledi.

Sözde İstanbul’un tanıtımı amacıyla Paris’teki ünlü moda müzesi Palais Galliera'da ilginç görüntüler ortaya çıktı.

AFTER PARTY'DE BEYAZ ŞARAP VE RAKI İKRAMI

600 bin avro (22 milyon lira) ödenerek 2 günlüğüne kiralanan Palais Galliera isimli mekanda İBB Başkanı İmamoğlu'nun açılışı yapmasının ardından partiye geçildi. Yapılan “after party”de, şarkıcı Karsu sahne aldı.

İBB'nin bütçesi nerelere harcanıyor? İmamoğlu'ndan Paris'te 600 bin avroluk içkili eğlence!

Milyonların ödendiği konser esnasında ise İBB Başkanı İmamoğlu misafirlerine sınırsız alkol ikram etti. After partide katılımcılara beyaz şarap ve rakı sunulurken İstanbulluların parasından yapılan bu görkemli harcamaya tepki yağdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Parti için yemekleri hazırlayacak şef bile özel olarak tutuldu. Fransa’da yaşayan ve İstanbul mutfağından Türk şef Ecem Karakuş İBB'nin organizasyonu için özel bir menü hazırladı.

Milyonlarca liranın saçıldığı partinin görüntülerini gören vatandaşlar sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. 

İBB'nin bütçesi nerelere harcanıyor? İmamoğlu'ndan Paris'te 600 bin avroluk içkili eğlence! - Resim : 2

17 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI DA PARTİDE YER ALDI

İmamoğlu tarafından düzenlenen partiye CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda CHP'li ilçe belediye başkanı ve eşlerinin de katıldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre İstanbul’un 17 ilçe belediye başkanı partide yer alarak eğlendi. 

İBB'nin bütçesi nerelere harcanıyor? İmamoğlu'ndan Paris'te 600 bin avroluk içkili eğlence! - Resim : 3

İBB'nin bütçesi nerelere harcanıyor? İmamoğlu'ndan Paris'te 600 bin avroluk içkili eğlence! ile ilgili etiketler İstanbul Ekrem İmamoğlu Paris

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti