İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ilk toplantısında kriz çıktı! Başkanın öz yeğenini genel sekreter yapması istifa sürecine etki etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk yönetim toplantısında kriz çıktı ve Bayram Saral istifa etti. Bayram Saral'ın istifasında Başkan Hacıosmanoğlu'nun, öz yeğeni Abdullah Ayaz'ı en kritik koltuk olan Genel Sekreterliğe getirmesinin etkili olduğu belirtiliyor.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gerçekleşen ilk TFF Yönetim Kurulu toplantısında yeğeni Abdullah Ayaz'ı genel sekreter olarak atadı.

Daha önce Üsküdar Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yapan Ayaz'ın bu göreve getirilmesi tartışma konusu olmuştu.

Habertürk'ten Mehmet Ayan'ın aktardığına göre bu atama kararı sebebiyle dün akşamki toplantıda da tartışmalar yaşandı.

Bayram Saral'ın istifasına sebep olan olayın da bu gelişme olabileceği konuşuluyor.

(Patronlar Dünyası)

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ilk toplantısında kriz çıktı! Başkanın öz yeğenini genel sekreter yapması istifa sürecine etki etti ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.