İbrahim Polat kimdir? ibrahim Polat kaç yaşında, nereli? İbrahim Polat ölüm sebebi ne?

İbrahim Polat kimdir? Polat Holding'in kurucusu İbrahim Polat vefat etti. Bu gelişme ile İbrahim Polat hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, İbrahim Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli? İbrahim Polat neden öldü?

İbrahim Polat kimdir? İş insanı Polat'ın vefatı sonrası cenazesi ile ilgili bilgi verildi. İbrahim Polat kaç yaşında, neden öldü soruları araştırılırken cenazesinin 28 Temmuz Pazar günü Teşvikiye Camii'nden kaldırılacağı bildirildi. İşte İbrahim Polat'ın ölüm nedeni...

İBRAHİM POLAT KİMDİR?

1931 yılında Erzurum Aşkale’de doğan İbrahim Polat, 1955 yılında müteahhitlik firmasını açtı.

Çok sayıda projeye imza atan Polat, 1972’de İzmir’de Ege Seramik Fabrikalarını kurdu. Sağlık gereçleri, madencilik ve enerji alanlarında yatırımlar yapan Polat, 1993 yılında İstanbul Polat Renaissance Hotel ile turizm sektörüne girdi.

NEDEN ÖLDÜ?

İbrahim Polat'ın ölümüne ilişkin kesin bir sağlık durumu bilgisi paylaşılmamış olsa da, yaşlılık nedeniyle sağlık sorunlarının etkili olduğu belirtiliyor. Polat, 26 Temmuz 2024 tarihinde vefat etti. Cenazesi, 28 Temmuz Pazar günü Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı’na defnedilecek.

İbrahim Polat kimdir? ibrahim Polat kaç yaşında, nereli? İbrahim Polat ölüm sebebi ne? ile ilgili etiketler İbrahim Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.