İbrahim Tatlıses hakkında söylenenlere konser sahnesinde yanıt verdi

Dün akşam bir mekanda konser veren İbrahim Tatlıses, sahnede hayranlarıyla dertleşti. Tatlıses, "Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım" ifadelerini kullandı.

İmparator lakaplı 70 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam İstanbul'daki bir mekanda sahne aldı. Uzun bir aranın ardından sahnelere dönen ve konser maratonuna devam eden Tatlıses konserde bir ara hayranlarıyla dertleşti.

 

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yaklaşık iki buçuk saat konser veren Tatlıses, bir hayranının, "Sen çok büyüksün İbo!" şeklindeki tezahüratına kayıtsız kalmadı.

70 yaşındaki şarkıcı, "Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım!" diye konuştu.

Ünlü isim, uzun yıllar sonra ilk konserini geçtiğimiz sene eylül ayında İstanbul Kuruçeşme'de gerçekleştirmişti. Sahneye çıktığı ilk anda duygusal anlar yaşayan İbrahim Tatlıses, konseri kendisine çıkmış bir milli piyango olarak tanımlamış ve "Allah, 'Yürü ya kulum' derse, kimse ona 'Dur' diyemez. Her şey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayıyorum. Mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

İbrahim Tatlıses hakkında söylenenlere konser sahnesinde yanıt verdi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Konser
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.