Icardi ve Nara'dan Maxi Lopez itirafları: Olgaenvivo'da neler konuşuldu?

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve menajer eşi Wanda Nara, Arjantin'de yayın yapan Olgaenvivo Youtube kanalına konuk olarak Maxi Lopez ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundular.

 

 

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve menajer eşi Wanda Nara, Arjantin'de yayın yapan Olgaenvivo Youtube kanalına konuk olarak Maxi Lopez ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundular.

WANDA OLAY İTİRAF GELDİ

  • Wanda Nara, Maxi Lopez ile boşanma sürecinde çok fazla acı çektiğini itiraf etti.
  • Nara, Icardi ile ilişkisinin başlangıcında "Umarım Maxi Lopez birine aşık olur" diye düşündüğünü ve bu konuda Icardi'den rahatlama göremediğini söyledi.
  • Icardi'nin ise bu duruma karşı daha sakin davrandığını ve "Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar" şeklinde tepki verdiğini açıkladı.

İCARDİ'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

  • Icardi, Nara'nın bu itiraflarına programda herhangi bir tepki vermedi.
  • İkili, Maxi Lopez ile aralarındaki gerilimin programda konuşulmasına rağmen konuyu fazla kurcalamamayı tercih etti.

ARTIK LOPEZ'İN DE SESİ ÇIKIYOR

  • Geçmişte Maxi Lopez de bu konu hakkında konuşmuş ve Icardi'yi "hainlikle" suçlamıştı.
  • Lopez ayrıca Icardi'nin oğullarıyla olan ilişkisini de eleştirmişti.

TAM BİR AŞK ÜÇGENİ YAŞANDI

Wanda Nara, Maxi Lopez ile 2008 yılında evlenmiş ve 3 çocuğu olmuştu. 2013 yılında ise Icardi ile aşk yaşamaya başlamış ve Lopez'den boşanarak Icardi ile evlenmişti. Bu durum futbol dünyasında ve magazin basınında büyük yankı uyandırmıştı.

Olgaenvivo'daki itiraflar, Icardi ve Nara ile Maxi Lopez arasındaki aşk üçgeninin karanlık köşelerini bir kez daha aydınlatmış oldu.

Icardi ve Nara'dan Maxi Lopez itirafları: Olgaenvivo'da neler konuşuldu? ile ilgili etiketler Wanda Nara Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.