BAKAN YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında ‘M7’ sonrası ortaya çıkan kod adlı gizli tanığa dair detayları, gözaltına alınan yeni isimleri, emniyetteki ‘KÖZ’ gölgesini ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın 'FETÖVARİ' açıklamasını tartıştı.

''KOÇER VE  ZEREVAN, ETKİSİZ HALE GETİRİLMESE 24 SAAT SONRA EYLEM GERÇEKLEŞTİRECEKTİ. MİT, TERÖRİSTLER HAREKETE GEÇMEDEN ONLARI İMHA ETTİ''

Bozkurt, ''Terör örgütü panikte. Üs bölgelerimize saldırılarını sürdürüyorlar. Gara, Metina, Basyan, Zap gibi bölgelerde hareketlilik var. MIT'in saha ajanları terör örgütüne geçit vermiyor. 2012'de PKK'ya katılan Koçer, geçmişte Suriye'de ağırlıklı olarak faaliyet göstermiş. Üst düzey örgüt elebaşlarının korumalığını yapmış. Suriyeli Zerevan, örgüte katıldıktan sonra 2014'te Kandil'de suikast eğitimi almış. Örgüt içinde aktif olarak görev yapan teröristlerden biridir. Tufan Koçer ve Zervan zerevan, etkisiz hale getirilmese 24 saat sonra eylem gerçekleştirecekti. MİT, teröristler harekete geçmeden onları imha etti.

''GİZLİ TANIKLARIN SÖYLEDİKLERİNİ DİKKAT ALMAK LAZIM. 5'İ POLİS, 3'Ü SİVİL OLMAK ÜZERE TOPLAM 8 KİŞİ GÖZALTINDA''

‘Ü-5’ isimli ikinci bir gizli tanıktan zorla ifade alındığı aktarıldı. Mafya 'bize operasyon çekiyor' diyorlar. Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını gündeme mi sokuyor? PKK/PYD'ye operasyonu mafya mı talep ediyor? Süreç bu taleplerin de önümüze konulduğu bir süreç. Milli politikaları savunan isimler hedef alınıyor. Milli politikaları yürüten ve savunanlara karşı saldırgan bir dille taarruz yapılıyor. Bunları da mafya mı organize ediyor? PYD'ye suriye devleti mafya mı kurdurmaya çalışıyor. Gizli tanıkların söylediklerini dikkat almak lazım. 5'i polis, 3'ü sivil olmak üzere toplam 8 kişi gözaltında. Yeni gözaltına alınan 3 sivil kimdir? havalimanında görevli polis olabilir mi? MİT, ulusal güvenliğimizi ilgilendiren her konunun içindedir. Köstebeğin MİT operasyonuyla yakalandığı yeni ortaya çıktı. Ankara emniyetinde garip durumlar var.

''FETÖ'CÜLER İLE İLGİLİ TÜM OPERASYONLARIN YAPILDIĞI DÖNEM KEMALETTİN ÖZDEMİR'İN EMNİYET İMAMI OLDUĞU DÖNEMDİR''

Kemalettin Özdemir'e yakın bir takım emniyet mensuplarının varlığından söz ediliyor. Bunların sessiz sedasız ilginç şekilde yükseldiğinden bahsediliyor. Bakan Yerlikaya'nın göreve başlamasıyla birlikte köz grubunun etkinliği görülüyor. Köz meselesi Hanefi Avcı'nın yorumu sonrası gündeme gelmiş olabilir. Kemalettin Özdemir FETÖ'nün 2005'e kadar en kritik adamlarından biridir. Özdemir, FETÖ'nün 2005'e emniyet imamıydı. FETÖ'cülerle ilgili emniyet ve yargıda başlayan bir süreç var. 1990'larda ankara emniyetinde yaşanan gelişmeler geleceğe damga vuran gelişmelerdi. Bir anda FETÖ'cülerin kumpasıyla vatanperver emniyetçi tasfiye edilerek FETÖ'cüler yerleşti. Tüm operasyonların yapıldığı dönem Özdemir'in emniyet imamı olduğu dönemdir.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BAKAN YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? EMNİYETTE ’KÖZ’ÜN GÖLGESİ Mİ VAR? ile ilgili etiketler FETÖ Ankara emniyet Ali Yerlikaya İçişleri Bakanlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.