Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero ne kanseri? Kimdir?

Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero ne kanseri? Dünyaca ünlü kaleci Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero, sosyal medyadan kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Carbonero'nun yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero kimdir? Detaylar haberimizde...

Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero ne kanseri? Casillas'ın eşi Sara Carbonero,Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Sara Carbonero, sosyal medyadan kanser tedavisi gördüğünü belirtti. Peki Sara Carbonero kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Instagram hesabından bir açıklama yapan Carbonero, "Birkaç gün önce doktor kontrolünde yapılan incelemede, vücudumda kötü huylu bir yumurtalık tümörüne rastlandı ve bunun üzerine ameliyat oldum. Her şey çok iyi gitti, Neyse ki çok erken farkettik. Tedaviye devam ediyoruz.Birkaç aydır mücadele ediyorum. Sakinim ve her şeyin yoluna gireceğinden eminim. Bu meşakatli yolun zor olacağını, ama aynı zamanda mutlu sonla biteceğini de biliyorum. Ailemin, arkadaşlarımın ve harika bir sağlık ekibinin tüm varlığıyla yanımda olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı.

SARA CARBONERO KİMDİR?
Sara Carbonero Arévalo (d. 3 Şubat 1984, Corral de Almaguer, Toledo) Telecinco'da çalışan ve genellikle spor haberleri sunan İspanyol televizyon sunucusudur.

Iker Casillas

Iker Casillas Fernández ( d. 20 Mayıs 1981 Madrid), İspanyol millî kaleci. Şu anda Porto kulübünde forma giymektedir. Aynı zamanda İspanya millî takımı kaptanıdır.

Casillas iki kez Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülüne aday gösterilmiştir. 2009 yılının sonunda üçüncü kez UEFA Yılın Takımı'na seçilmiştir. 2011 itibarıyla Casillas tüm kulüp ve millî takım şampiyonlukları kazanmış oyunculardan biridir. 2010 yılında Asturia'ın Spor Prensi ödülünü almıştır. 19 Ekim 2010 tarihinde Casillas UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en çok forma giyen kaleci olmuştur ve Kasım 2011'de İspanya millî takımında en çok oynayan oyuncu olmuştur.

Tecrübeli oyuncu, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında 17 Mayıs 2019 tarihinde profesyonel futbol hayatını noktaladığını belirtmiştir.

Iker Casillas'ın eşi Sara Carbonero ne kanseri? Kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.