İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Yeni katılan Anandi kimdir?

İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam eden İkimizin Yerine dizisine oyuncu değişikliğine gidiliyor. Sevilen karakterlerden Anandi'yi artık başka bir oyuncu canlandıracak. Dizinin hayranları bunun sebebini araştırmaya başladı. İşte İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Yeni katılan Anandi kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Ülkemizde son dönemlerde sevilerek takip edilen Hint dizileri arasında en fazla izlenen dizi olan İkimizin Yerine'de beklenmedik bir değişiklik yaşanıyor. Ekranları başında bekleyen izleyiciler sevilen karakter Anandi'nin değiştiğini görüce şaşkınlık yaşıyor.Dizinin hayranları bunun sebebini araştırmaya başladı. İşte İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Yeni katılan Anandi kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi İkimizin Yerine’nin 303. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaysa Anandi karakterine hayat veren oyuncunun farklı bir isim olduğu görüldü. 1991 yılında Hindistan’da doğan Pratyusha Banerjee bir yetenek yarışmasında keşfedilmişti. Banerjee’nin İkimizin Yerine dizisinden ayrılma gerekçesi ise sevgilisiyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında intihar etmesi olarak belirtiliyor. Anandi’nin sevgilisinin başka bir kadınla daha 5 yıllık ilişkisi olduğu öne sürülüyor.

Anandi’ye Ne Oldu?

İkimizin Yerine dizisinde Anandi, erkek arkadaşı Rahul birlikte olduğu kadınla ayrıldı ve Pratyusha ile 10 ay boyunca aynı evde yaşadılar. Ancak 10 ay sonrasında erkek arkadaşının da olduğu sırada kendini asarak intihar etti. Pratyusha’nın yaşamını yitirmesi ünlü oyuncunun takipçilerinde de büyük bir üzüntü yaşattı.

Toral Rasputra Kimdir?

Anandi karakterine hayat verecek isim Toral Rasputra 1987 yılında Hindistan’da dünyaya gelmiştir. Çeşitli reklam filmlerinde rol alarak oyunculuk kariyerine adım atan Rasputra, İkimizin Yerine dizisinde Anandi karakterini canlandıracak.

-

İkimizin Yerine Anandi neden değişti? Yeni katılan Anandi kimdir? ile ilgili etiketler