İklim Değişikliği Uzmanı'ndan korkutan deprem açıklaması! ''Akıllı olan İstanbul'u terk eder''

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, katıldığı programda İstanbul'da meydana gelecek olası depremle ve susuzluk tehlikesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. ''İstanbul yanlış bir yere kurulmuş çok büyük bir şehir'' diyen Kurnaz, ''İstanbul’da meydana gelecek depremden sonra bu şehirde yaşamak mümkün olmayacak. Akıllı olan İstanbul’u terk eder.'' diyerek deprem tehlikesine karşı İstanbulluları uyardı.

İstanbul’da beklenen deprem megakentte yaşayanları korkutuyor. Küresel iklim değişikliğinin etkisiyle yağışların azalması kenti susuzlukla karşı karşıya bırakırken Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz katıldığı Editörün Gözü  programında İstanbul’u ve Türkiye’yi yakın gelecekte nelerin beklediğini anlattı.

''İSTANBUL YANLIŞ YERE KURULMUŞ ÇOK BÜYÜK BİR ŞEHİR''

Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, katıldığı programda İstanbul'da meydana gelecek olası depremle ve susuzluk tehlikesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. ''İstanbul yanlış bir yere kurulmuş çok büyük bir şehir'' diyen Kurnaz, ''İstanbul’da meydana gelecek depremden sonra bu şehirde yaşamak mümkün olmayacak. Akıllı olan İstanbul’u terk eder. Yatırım yapmak ve ev almak isteyenler İstanbul’u düşünmesinler, Anadolu’yu düşünsünler. Özellikle de sulu olan yerleri düşünsünler.'' ifadelerini kullandı.

 

İklim Değişikliği Uzmanı'ndan korkutan deprem açıklaması! ''Akıllı olan İstanbul'u terk eder'' ile ilgili etiketler İstanbul deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.