İlham Aliyev'den batılı ülkelerin küstahlığına 'demir yumruk'lu cevap!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla gerçekleştirilen antiterör operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev antiterör operasyonuna karşı çıkarak küstah açıklamalar yapan başta ABD ve Fransa olmak üzere pek çok batı ülkesine meydan okuyarak "Bize hor bakanlar, toprağımıza göz dikenler, zaferimizi hazmedemeyenler hiçbir vakit unutmasın, demir yumruk yerindedir ve her zaman yerinde olacaktır. Hiçkimse bizimle ultimatom diliyle muhatap olamaz. Karabağ Azerbaycan'dır." dedi.

ABD VE FRANSA'NIN KÜSTAH ÇAĞRILARI

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Karabağ’da ateşkes çağrısında bulunarak, “ABD, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki askeri eylemlerinden derin endişe duymaktadır ve Azerbaycan'ı bu eylemlerini derhal durdurmaya çağırıyor” demişti.

Fransa Dışişleri Bakanlığı da Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonunu 'Kabul edilemez' diye niteleyerek AB ve ABD'ye 'Güçlü bir cevap vermeliyiz" çağrısı yapmıştı.

İlham Aliyev'den batılı ülkelerin küstahlığına 'demir yumruk'lu cevap! ile ilgili etiketler Azerbaycan İlham Aliyev ABD Fransa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.