Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas'ı öldü mü? Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?

İlyas öldü mü? Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yayınlanan bölümüyle yine büyük bir heyecana yol açtı. Dizinin sevilen karakteri İlyas Çakırbeyli'nin son sahnede defalarca bıçaklanarak yere düşmesi izleyenleri oldukça üzdü. Bu sahnenin ardından internette EDHO İlyas öldü mü, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu sorularını getirdi. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki EDHO İlyas öldü mü? Ozan Akbaba kimdir?Detaylar haberimizde!

İlyas öldü mü? ATV eklanlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen karakteri İlyas Çakırbeyli'nin başına gelenler izleyenleri büyük üzüntüye boğdu. MİT'in başında yer alan vatan haini Mesut'un kafayı Çakırbeylilere takmasının ardından gözüne kestirdiği ilk isim İlyas oldu. Elinde delil olmadan düzmece bir ifadeyle İlyas'ı hapishaneye attıran Mesut, nakliye bahanesiyle İlyas'ı çıkarttı ve bıçaklattı. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette EDHO İlyas öldü mü, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas'ı kim öldürdü gibi sorulara yanıt arıyor. Biz de bu konuları sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki İlyas öldü mü? EDHO İlyas Çakırbeyli'yi kim öldürdü? Detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas'ı öldü mü? Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İLYAS ÇAKIRBEYLİ ÖLDÜ MÜ?

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine çok ses getirdi. İlyas ve Hızır'a oynanan büyük oyunun sonunda İlyas'ı kötü bir son bekliyordu.

Hapise atılan İlyas geç vakitte nakil için araça bindirilmek istendi. Hızır ve Alpaslan'ın kapıya geldiği ve neler olup bittiğini anlamaya çalıştığı sırada İlyas bıçaklandı. Peki İlyas yaşayacak mı? Merak edilen soruların yanıtı yeni bölümde belli olacak.

OZAN AKBABA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Ozan Akbaba, 1982 yılında Kars'ta doğmuştur. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde tamamlamıştır. 2005 yılında Kırık Kanatlar dizisi ile kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Sanatçı Sıla'nın Yeni Ay albümünde bulunan Vaziyetler şarkısının klibinde oynamıştır. Bir çok sinema filmi ve dizi de rol alan Ozan Akbaba, Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandırmaktadır.

Dizi, sinema filmleri ve Tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu ayrıca film müzikleri de yapmaktadır. 2014 yılında Sıla'nın yeni ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynayan Ozan Akbaba; 2015 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandıran oyuncular arasında yer alıyor.

Ozan Akbaba'nın rol aldığı sinema filmleri şunlardır: Mutlak Adalet, Abluka, Krallar Kulübü, Ammar Cin Tarikatı, Kadir ve kardeşleri, Sürgün İnek, Bir hikâyem var ve Yarım kalan mucize.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…
Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır… Sevmekten hiç kaçmaz… Sevilmeyi de pek sever…
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır… Vefakar bir dosttur… Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir…

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir… Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

 114.Bölüm

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir..

113.Bölüm

Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

112.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

111.Bölüm

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur. Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü... Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas'ı öldü mü? Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara Gölbaşı'nda sokak köpekleri 5 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı! "Hepsi toplatılsın" çağrısı...

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte sokakta oyun oynarken 5 yaşındaki kız, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin ayağından sürükleyerek vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdıkları küçük kız tedavi altına alındı. Küçük kızın annesi, "Yetkililerden davacıyız, bu benim çocuğum değil sizin de çocuğunuz olabilirdi. Lütfen sesimizi duyun." çağrısı yaptı.