İlyas Salman öldü mü? İlyas Salman yaşıyor mu? İlyas Salman kimdir?

Ünlü oyuncu İlyas Salman öldü iddiası sosyal medyada konuşuluyor. Usta Sanatçı İlyas Salman öldü mü? Rol aldığı filmler ile unutulmaz isimlerden biri olan İlyas Salman kimdir? İşte İlyas Salman hakkında tüm merak edilenler...

İlyas Salman öldü mü? Ünlü oyuncu İlyas Salman öldü iddiası sosyal medyada konuşuluyor. Usta Sanatçı İlyas Salman öldü mü? Rol aldığı filmler ile unutulmaz isimlerden biri olan İlyas Salman kimdir? İşte İlyas Salman hakkında tüm merak edilenler...

İLYAS SALMAN KİMDİR?

14 Ocak 1949'da Malatya'da doğmuş olan ünlü oyuncu, tiyatrocu, yönetmen ve yazar, Türkiye'nin sevilen ve saygı duyulan sanatçılarından biridir. Özellikle köylü tiplemeleriyle ve siyasi görüşleriyle tanınır.

İLYAS SALMAN MESLEĞİ NE?

Oyuncu, tiyatrocu, yönetmen, yazar olan İlyas Salman Malatya Turan Emeksiz Lisesi, Ankara Devlet Konservatuvarı'nda eğitim almıştır. İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile başlayan oyunculuk kariyerinde onlarca film ve dizide rol aldı. "Çöpçüler Kralı", "Kibar Feyzo", "Hababam Sınıfı Güle Güle" gibi filmlerle hafızalara kazındı.

SİYASİ GÖRÜŞÜ

İlyas Salman sol görüşlü bir sanatçıdır ve siyasi konulara duyarlılığıyla bilinir. Şiir ve türkü albümleri yapmış, kitaplar yazmıştır. 31 Mart 2023'te Türkiye Komünist Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı olmuştur.

İLYAS SALMAN ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

Usta oyuncu İlyas Salman'ın ölüm haberleri gündemde yer alsa da bu konu ile ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Usta oyuncunun sağlık sorunları ile ilgili bir değişiklik paylaşılmadığı için yaşadığı düşünülmektedir.

İlyas Salman öldü mü? İlyas Salman yaşıyor mu? İlyas Salman kimdir? ile ilgili etiketler İlyas Salman
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.