"İmamoğlu'ndan ağaç yapıp çaput bağlayacaklar!"

YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararı sonrası 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla Ekrem İmamoğlu'na destek olan sanatçılara Haber7 yazarı Esra Elönü'den tepki geldi.

Bir grup sanatçı, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini yenilemesi ve Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını geri almasının ardından, 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla İmamoğlu'na destek verdi.

İmamoğlu'na destek verenlerin 'patlamış mısır' için verdiği mücadeleyi 15 Temmuz'da vermediklerini belirten Haber7 yazarı Esra Elönü, 'İkiyüzlülükte büyük ünlü uyumu!' başlıklı yazısında o ünlüleri eleştirdi.

İşte Elönü'nün o yazısı:

"Siz duymuyorsunuz ama klavye tuşlarıyla bestelediğim kozmik kahkahalarım yazı arkadaşım. Bu sebeple yine kağıdın hijyeni açısından isim isim yazmayayım top yekun hesabıyla neye isabet olduğunu siz anlayın.

Malumunuz YSK İstanbul seçimini yenileme kararı aldı. Bu kararın alınmasıyla adamlıkta son nefesini verenler tayfası “sen de yaz bakim abiler görsün” kavlinden bir hashtag konvoyu oluşturdular. “ Her şey çok güzel olacak” ..

Düşünün, menfaatleri söz konusu olduğunda birbirlerinin arkasından allı güllü basmalara sarılı cümleler kusan, yüz yüze gelmemek için ters düz olan, birbirlerine karşı hasetlikleri, yaptıkları filmlerden daha çok gişe yaptığı için yutmadıkları sahne tozuna bir süpürge tutmak zorunda kalan ve ve sabahları kalktıklarında iki yüzünü de yıkamak zorunda olan bu zavallı güruh “ Her şey çok güzel olacak” demek için bir leşti.

Birleşme de değil aslında bu, Ekrem İmamoğlu ekran görüntüsü alsın diye bir kareye sığıştılar diyelim.

Düşünün, vatanımı seviyorum dedikleri için üç öğün linç yiyen sanatçı arkadaşlarına afiyet olsun demekle yetinen, vatanım demeyi siyasi bulan ve sanatçı taraf tutmaz diyerek gargara yapan iki yüzlü kitle bugün neredeyse İmamoğlu'ndan ağaç yapıp çaput bağlayacak.

Bu durumda, patlamış mısır için verdiği mücadeleyi, namlunun ucuyla kafaları patlatılmış gençlikleri dağlanmış 15 Temmuz yiğitleri için vermeyen, vicdanını sessize alan komiğe soruyorum “Her şey sizin için çok güzel değil miydi”..zaten..

Siz neredeydiniz ya.. Ancak bir ciklet manisinde şiirsel olarak bir araya gelebilecek kitle millete adalet dersi vermeye kalkıyor. Cahilliklerini, pusula zarf mühür üçlüsünden bilumum tepki cümlesi kurarak modifiye edenlere biri durumu izah edebilir mi?

15 Temmuzda Tabut görevlisi Pensilvanya Cehilini neredeyse sandık memuru yapacaklarmış.. Bunlar hala hukuka, istenmeyen kıl tüy muhabbeti yapıyorlar.

Siz hiçbir şey değilsiniz, ve çok komik şeyler olacak inanın. Koroyla bağırmak soloda kimlerin saçmaladığını gizlemiyor bilin. Sesiniz güzel lakin anlayış detone. Çalıp oynuyorsunuz ne güzel o zaman çalıp halkın iradesiyle oynayanları da görebilirsiniz ..

Zengin kızlı Fakir oğlanlı hararet içeren ve su kaynatan senaryolarda başrol olmak sanat değildir abajura diyalog yazsanız o da durumu kurtarabilir. Sanatçı değil ünlü mamulsünüz desek ayıp olmaz değil mi (!)

Bu ülkede Yasinler, Fıratlar, Elifler, ölürken her şey çok mu güzeldi göremedik sizi.

Bu ülkede demokrasiyle her şeyin güzel olacağına inandıkları için asfaltlardan kalpleri kazınan şehadet erleri vardı siz o sırada Cihangir tabureleriyle selfie çekiyordunuz sanırım göremediniz. Neredeydiniz diye soruyorlar da..

Adaletsizlikte ve ikiyüzlülükte gösterdiğiniz bu büyük ünlü uyumunu o zaman göremedik. ..

Magazincilerden kaçabilirsiniz lakin hakikatten asla.."

"İmamoğlu'ndan ağaç yapıp çaput bağlayacaklar!" ile ilgili etiketler İstanbul YSK Ekrem İmamoğlu Esra Elönü
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.