İnci Taneleri dizisi kadına şiddet ve kadın cinayetlerine kayıtsız kalmadı

Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i parçalayarak öldürmesinin yankıları sürürken İnci Taneleri dizisi, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine yönelik verdiği anlamlı mesajla dikkat çekti. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümü, ekranlara güçlü bir sosyal mesajla geldi.

Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i parçalayarak öldürmesinin yankıları sürürken İnci Taneleri dizisi, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine yönelik verdiği anlamla mesajla dikkat çekti. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümü, ekranlara güçlü bir sosyal mesajla geldi.

Dizinin dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölüm başlangıcında siyah ekran üzerinde “Kadına yönelik şiddet, büyük bir insanlık suçudur. Asla kabul edilemez!” ifadeleri belirdi.

İnci Taneleri dizisi kadına şiddet ve kadın cinayetlerine kayıtsız kalmadı

 
İnci Taneleri dizisi kadına şiddet ve kadın cinayetlerine kayıtsız kalmadı ile ilgili etiketler İnci Taneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu babasının makam aracını kullandı: Duygu dolu anlar!

Süper Vali olarak anılan merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu MHP'li Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun Erzincan ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 91-99 yılları arasında Erzincan'da valilik yapan babası merhum Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını kullandı.