İnci Taneleri'nde Azem ve Dilber'in hayatında dengeler hızla değişiyor!

Kanal D'nin iddialı dizisi İnci Taneleri yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergenç gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunda hangi olaylar yaşanacak? İşte İnci Taneleri dizisinden dikkat çeken detaylar...

İnci Taneleri her perşembe saat 20.00'de ekranlara geliyor. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde Dilber ölümden dönerken diğer yandan silahın patlaması ile silkiniyor ve ne yapacağını bilemez hale geliyor.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

30 Mayıs Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 17. bölümünde Azem, kızıyla karşı karşıya geliyor!

İnci Taneleri'nde Azem ve Dilber'in hayatında dengeler hızla değişiyor!

Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır. Cihan’ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem’e bu durumu açıklamak zorunda kalır.

Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azem ve Dilber'in hayatında dengeler hızla değişiyor. Azem'in geçmişini öğrendikten sonra bağlantısını kesen Piraye Azem'e bir ders daha veriyor. Dilber bu duruma seviniyor ve ben her durumda seni severdim sözleri ile Azem'i etkilyor.

İnci Taneleri'nde Azem ve Dilber'in hayatında dengeler hızla değişiyor! ile ilgili etiketler Kanal D İnci Taneleri Yılmaz Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.