İngiliz basını Galatasaray için son dakikayı duyurdu! Adrien Rabiot defteri kapanmadı

Galatasaray dün gece saatlerine kadar transferi için uğraş verdiği Adrien Rabiot'un inadı kırılmadı ve anlaşma sağlanamadı. Avrupa listesinin teslim edilmesi sonrası Adrien Rabiot defteri kapandı derken, İngiltere'den gelen flaş bir haber gündeme bomba gibi düştüi.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir süredir Adrien Rabiot sesleri yükseliyor.

La Gazzetta dello Sport dün geçtiği haberde Galatasaray'ın, Rabiot'nun ekonomik hırsları nedeniyle transferden vazgeçtiğini yazmıştı.

Bugün Teamtalk'ta yer alan haberde ise Sarı-Kırmızılıların Rabiot için hala pazarlık masasında olduğu belirtildi.

Haberde Milan'ın transferden sonuç alamadığı ve Manchester United ile Newcastle United'ın Fransız orta saha için yarışta olduğu aktarıldı.

Rabiot transferi için en çok çaba sarf eden takımın Galatasaray olduğu ancak oyuncunun İngiltere Premier Lig'de top koşturmak istediğinin altı çizildi.

Son olarak Juventus forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu şu an boşta.

İngiliz basını Galatasaray için son dakikayı duyurdu! Adrien Rabiot defteri kapanmadı ile ilgili etiketler Adrien Rabiot Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.