İngilizler duyurdu! Beşiktaş ve Fenerbahçe Kieran Trippier için transfer yarışına girdi

İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan ve Newcastle United'dan ayrılacağı konuşulan Kieran Trippier için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer yarışına girdiği öğrenildi. İngiliz basınına göre Beşiktaş önümüzdeki günlerde oyuncuyla görüşme gerçekleştirecek.

Bek bölgesini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, İngiltere ekiplerinden Newcastle United'ın oyuncusu Kieran Trippier'e yöneldi.

Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılmak istediği konuşulan tecrübeli İngiliz oyuncu için Newcastle United'a yaptığı baskıyı sürdürüyor.

Kara Kartal, önümüzdeki günlerde oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirecek. Trippier'in 'evet' demesi halinde avantaj Beşiktaş'ın eline geçecek.

Avrupa'da transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle 33 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a geleceği bildiriliyor.

FENERBAHÇE DE DEVREDE

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe de yıldız oyuncu için bazı temaslarda bulunabilir. İki Türk kulübünün de Newcastle United ile görüşeceği ve 13 Eylül'e kadar devam eden transfer döneminde bir anlaşmanın sağlanabileceği vurgulandı.

MİLLİ TAKIM İLE 54 MAÇ

İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktör Gareth Southgate'in önemli rol verdiği isimlerden olan deneyimli sağ bek, milli formayı 54 maçta sırtına geçirdi.

PREMIER LİG'DE 180 MAÇ

Premier League'de bugüne kadar Burnley, Totthenham Hotspur ve Newcastle United formaları ile 180 maça çıkan Trippier; 6 gol, 35 asistle oynadı.

İngilizler duyurdu! Beşiktaş ve Fenerbahçe Kieran Trippier için transfer yarışına girdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.