İngiltere Başbakanı az önce açıkladı: "Saldırganın kimliği belirlendi!"

İngiltere'nin Manchester şehrinde ABD'li şarkıcı Ariane Grande'nin konser verdiği 'Manchester Arena'da patlama yaşandı. Korkunç saldırıda 22 kişinin hayatını kaybetti, 59 kişinin yaralandı. İngiltere Başbakanı Theresa May, İngiliz polisinin saldırganın kimliğinin belli olduğunu ancak saldırganın ismini açıklamaya hazır olmadığını belirtti. İngiliz basını, saldırganın kimliğinin güvenlik birimlerince önceden bilindiğini yazdı.

İngiltere Başbakanı Theresa May, güvenlik toplantısının ardından gazetecilere bir açıklama yaptı.

theresa2

May, saldırıyı bir kişinin gerçekleştirdiğini söyledi ve bunun bugüne kadar İngiltere'nin kuzeyini hedef alan "en kötü saldırı" olduğunu belirtti.

İngiliz başbakan ayrıca, saldırganın kimliğinin tespit edildiğini ancak soruşturma devam ettiği için şu aşamada bunun açıklanmayacağını da sözlerine ekledi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BİLİNİYORDU

İngiliz Daily Mail gazetesi, saldırganın konser alanına tramvayla geldiğini yazdı. Dialy Mail, güvenlik kaynaklarının saldırganın kimliğinin daha önceden bildiğini yazdı..

İngiltere Başbakanı az önce açıkladı: "Saldırganın kimliği belirlendi!" ile ilgili etiketler Konser Saldırı mancshester Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.