İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ’NİN HELİKOPTERİ NASIL DÜŞTÜ? PİLOT MOSSAD AJANI MIYDI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ölümündeki büyük şüpheleri, düşen helikopterin pilotu MOSSAD ajanı olduğu iddialarını, kaza sonrası enkazın etrafında görüntülenen kişilerin gizemini, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan büyük olayları ve NATO karargahında görev yapan FETÖ'cü albay Mehmet İmbat'ı masaya yatırdı.

''REİSİ'Yİ TAŞIYAN HELİKOPTERİN KAZA YAPMASI İLE İLGİLİ ÇOK SAYIDA SORU İŞARETİ SÖZ KONUSU'

Bozkurt, ''3 helikopterden bahsedildi. Bir helikopterin içinde İran Cumhurbaşkanı, dışişleri bakanı ve yetkililer bulunuyordu. Bir anda iletişimin koptuğu söyleniyor. Bazı yayın organları 'sert iniş yaptı' diye farklı açıklamalar yaptı. Diğer 2 helikopter nerede? Öyle bir şey yoksa İran Cumhurbaşkanı tek helikopterle neden gönderildi? Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yapması ile ilgili çok sayıda soru işareti var. Reisi'nin hayatta olduğu, Tebriz'e geçtiği haberleri çıktı. Muhsin Yazıcıoğlu suikastında da ilk başta hayatta olduğu söylenmişti. Reisi ile Yazıcıoğlu'nun yaşadığı kazada dikkat çeken benzerlikler var.

''İRAN CUMHURBAŞKANI İBRAHİM REİSİ'NİN ÖLÜMÜNDE SABOTAJ OLABİLİR, AKILLARA İSRAİL VE ABD GELİYOR''

Reisi'nin ölümünde sabotaj olabilir, akıllara İsrail ve ABD geliyor. İsrail, Batı kamuoyunda 'Bakın İran bana saldırıyor' algısı oluşturmak istiyor. İsrail'in İran'a doğrudan bir taarruzu değil de suikast üzerinden harekete geçmesi söz konusu olabilir. ABD de işin içinde olabilir. Helikopter pilotu MOSSAD ajanı ise içeriden bir destek alarak yapılmıştır. İran'da içeriden Reisi'yi devirip çok daha şahin bir isim getirilmek isteniyor olabilir.

''İRAN'DA DERİN YAPI VAR, BU YAPI KENDİ GÜCÜNÜ TAHKİM EDEBİLMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPABİLİR''

İran'daki derin yapı ile İsrail ve ABD'deki derin yapı birbirini besliyor. Olan bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak ve Mısır'a oluyor. İran'da derin yapı var, bu yapı kendi gücünü tahkim edebilmek için her şeyi yapabilir. Kendi başına da hareket etmiş olabilir, dışarı ile anlaşıp yapmış da olabilir. İran'da muhafazakarlar Reis'inin yerine geçecek Muhammed Muhbir'i istemeyenler var. Son dönemdeki ekonomik sıkıntıların sorumlusunun muhbir olduğu söyleniyor, belki de tasfiye etmek için gerekçe bekliyorlar. İran, son dönemde sürekli dayak yiyen bir ülke oldu. Psikolojik olarak özgüveni sarsılacaktır. Dış güçler de enformasyon araçlarıyla besleyebilir. İran sokakları önümüzdeki günlerde toplumsal olarak hareketliliğe gebe.

''BU AYNI ZAMANDA TÜRKİYE'NİN GÜVENLİK VE DIŞ POLİTİKALARINI DEĞİŞTİRME HAMLELERİNİN PARÇASIDIR''

Serdar Sertçelik'in ses kayıtlarında çıkartma işlemi yaptığı söyleniyor. 'MHP'ye patlat, geç' diye bir şey olamaz. yalan ve iftira üzerinden kumpas yapıyorsunuz. Bu olay sadece küçük çaplı olarak MHP ve AK Parti'ye kurulan bir kumpas değildir. Bu aynı zamanda Türkiye'nin güvenlik ve dış politikalarını değiştirme hamlelerinin parçasıdır. Gizli tanıklar baskı altında ifade verdiklerini aktarıyor. Bir komplo süreci işletildiği çok net.'' şeklinde konuştu.

''İRAN'DA İÇERİDEKİ BİR YAPI İLE MOSSAD'IN ORTAK OPERASYONU OLABİLİR''

Özkan, ''İran'da tasfiye ve yeniden dizayn meselesi söz konusu. Reisi'nin öldürülmesinde sabotaj ve kaza ihtimalleri yüksek. İçerideki bir yapı ile MOSSAD'ın ortak operasyonu olabilir.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ’NİN HELİKOPTERİ NASIL DÜŞTÜ? PİLOT MOSSAD AJANI MIYDI? ile ilgili etiketler İbrahim Reisi İran İHA Türkiye Muhsin Yazıcıoğlu MOSSAD ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.