İran'da kömür madeni faciası: İlk belirlemelere göre 30 işçi öldü, çok sayıda yaralı var

İran'ın Güney Horasan eyaletindeki kömür madeninde meydana gelen patlamada, 30 madenci hayatını kaybetti, 17 madenci de yaralandı. Kayıp madenciler için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İran'ın doğusundaki Güney Horasan eyaletindeki bir kömür madeninde meydana gelen metan gazı patlaması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 30'a yükseldiği bildirildi.

İran Kızılayı’ndan, Güney Horasan eyaletindeki Tabas kenti yakınlarındaki madende meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, “Şu anda C Blokta kurtarma çalışmaları sürüyor. Maden bloklarından birinde patlama ve metan gazı sızıntısı gördük. Özellikle erken saatlerden itibaren kurtarma ekibinin bu bölgede varlığını gördük. Ülkenin kömürünün yüzde 76'sı buradan sağlanıyor. Kazada dün gece B blokta bulunan 47 kişiden 30 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı” denildi.

Ülkenin doğusundaki Güney Horasan eyaletine bağlı Tebes ilçesindeki bir kömür madeninde iki blokta dün gece metan gazı patlaması meydana geldiği bildirilmişti.

İran'da kömür madeni faciası: İlk belirlemelere göre 30 işçi öldü, çok sayıda yaralı var

İran'da kömür madeni faciası: İlk belirlemelere göre 30 işçi öldü, çok sayıda yaralı var ile ilgili etiketler İran
GÜNÜN VİDEOSU

Metin Arolat'ın ölmeden önce sahnedeki son görüntüleri ortaya çıktı

Kozyatağı Hilton'da sahne alan ve şarkı söylerken kalp krizi geçirerek vefat eden şanatçı Metin Arolat'ın üzücü geceden yeni bir videosu ortaya çıktı. 52 yaşındaki Arolat sahnede gülümseyerek performans sergilediği anlar görenleri duygulandırdı.