İran'ın İsrail'i bombalaması Fatih Portakal'ı üzdü: Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında!

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal'ın Sözcü TV canlı yayınında İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısını değerlendirirken kullandığı ifadeler gündem oldu. Portakal, "Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında." sözleriyle sosyal medyada tepki çekti.

İran akşam saatlerinde İsrail'e yönelik geniş çaplı füze saldırısı başlattı. Yaklaşık 200 füzenin ateşlendiği saldırı, başta Tel Aviv olmak üzere birçok şehri vurdu.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), hava savunma sistemlerinin devreye girdiğini ve saldırıya karşı önlemler alındığını bildirdi.

İran, bu saldırıyı İsrail'in Lübnan'daki Hizbullah liderine suikastına karşılık olarak gerçekleştirdiğini açıkladı.

ABD ise İsrail'e savunma desteği sağladı ve İran'a karşı ek askeri önlemler alınabileceğini belirtti.

 

"TEL AVIV MAALESEF FÜZE SALDIRISI ALTINDA"

Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal'ın, İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısını değerlendirdiği canlı yayın esnasında kullandığı ifadeler ise gündem oldu.

Tel Aviv'deki duruma ilişkin konuşan Portakal, "Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında." sözleriyle sosyal medyada tepki çekti.

İşte Portakal'ın tepki çeken sözleri: 

"Kudüs'te sakin bir hava var. Mescid-i Aksa'yı görüyorsunuz şu anda. Kudüs'te bir şey yok ve diğer tarafta Tel Aviv'i görüyorsunuz. Ama maalesef Tel Aviv şu anda İran'ın füze saldırısı altında. 100'den fazla füze atıldığını İsrail basını az önce söyledi. Onun iddiası bu şekilde. Şehirde patlamalar var değil mi? Ama gökyüzünde mi o patlamalar yoksa karada mı onu bilmek mümkün değil. Bir kez daha altını çizeyim; İsrail ve İran arasındaki savaş resmen başladı."

İran'ın İsrail'i bombalaması Fatih Portakal'ı üzdü: Tel Aviv maalesef füze saldırısı altında! ile ilgili etiketler İsrail Tel Aviv Fatih Portakal Sözcü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

PKK elebaşı Duran Kalkan'dan küstah tehdit: Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek" uyarısı sonrası terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan'dan küstah bir tehdit geldi. Terörist Duran Kalkan, "Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak. Bu savaşın merkezi Türkiye'dir. Türkiye ya boyun eğecek ya da parçalanacak" dedi.