İrfan Can Kahveci'nin menajerinden şok eden açıklama! Fenerbahçe'de bir devrin sonu yaklaşıyor

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu İrfan Can Kahveci'nin menajerinden flaş bir açıklama geldi. Fenerbahçe yönetiminden henüz sözleşme için teklif gelmediğini söyleyen menajer, İrfan Can Kahveci için birçok opsiyon olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun 11'de çok fazla şans vermediği İrfan Can Kahveci'nin sarı lacivertli kulüple yeni sözleşme yapıp yapmayacağı konusu belirsizliğini sürdürüyor.

Milli futbolcunun geleceğiyle ilgili temsilcisinden dikkat çeken bir açıklama geldi.

"F.BAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİK"

Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan milli futbolcunun temsilcisi William Davila, "Şu an itibarıyla bir hiçbir gelişme yok. Doğal olarak pek çok opsiyonumuz var. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunu şu anda görüşmedik. Biz her zaman görüşmeye açığız" dedi.

Sezon spnunda sözleşmesi bitecek olan İrfan Can, bu sezon toplam 13 maçta 459 dakika süre aldı. Yıldız futbolcu, 1 gol ve 1 asist yaptı.

İrfan Can Kahveci'nin menajerinden şok eden açıklama! Fenerbahçe'de bir devrin sonu yaklaşıyor ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.