IRIS Coin Yorumları - IRIS Coin Geleceği 2022 Fiyatı

IRIS Coin yorumları ve IRIS Coin geleceği birçok yatırımcı tarafından takip edildiğinden bu konuda hakkında bazı bilgiler sunacağız. Peki, IRIS Coin nasıl alınır, hangi borsalarda vardır?

IRIS Coin, IRIS Network’ün yerel kripto para birimidir. Kamu ve konsorsiyum zincirlerinin yanında eski sistemler dahil olmak üzere heterojen sistemler tarafından sunulmuş olan iş hizmetlerinin entegrasyonu hizmetini sunan IRIS Coin oldukça popülerdir. IRIS Coin yorumları ve geleceği hakkında bilgiler her zaman dikkat çekmektedir.

IRIS Coin Nedir?

Platformun son açıklamaları ile birlikte IRISnet yani diğer adıyla IRIS Hub, yeni nesil dağıtık uygulamaların temeli olarak tasarlanmıştır. IRISnet, Cosmos-SDK ile oluşturulmanın yanında DeFi uygulamalarını desteklemek için çeşitli modüller sağlamaktadır.

2019 yılında piyasaya sürülmüş olan IRIS Coin, IRIS Network platformunda yer alan tüm işlemlerde kullanılmaktadır. Adını Yunan mitolojisinden alan IRIS Coin, hem işletmeler hem de yatırımcılar tarafından 2019 senesinden bu yana güvenilir bir şekilde hizmet vermektedir.

IRIS Coin Yorum

IRIS Coin grafikleri incelendiğinde yatırımcılar token’ın fiyatının ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda Binance listelenmesinin ardından sürekli olarak bir artış sergilendiğini söylüyorlar. Her ne kadar rekor bir fiyata ulaşılamamış olsa da IRIS Coin özellikle son zamanlarda iyi bir fiyat artışı gösteriyor. Bu da yatırımcıların dikkatinden kaçmıyor.

IRIS Coin Geleceği Ne Olur?

IRIS Coin geleceği, Cosmos Blockchain platformuna bağlı olarak özellikle iş hayatının kripto para dünyasına girmesini amaç edinmektedir. 2016 yılında Çin’in Şangay kentinde geliştirilerek IRIS Network projesi adına çalışan takım daha öncesinde de birçok projenin alt yapısına imzasını atmıştır.

IRIS Coin özellikle küçük kobilerin yanında orta ve büyük ölçekli şirketlerinde kripto dünyasına girmeden çekindiklerini ve bunun içinde işletmelerin açık ve daha şeffaf bir ağa ihtiyacı olduğu yönünde görüş belirtmiştir.

IRIS Coin Nasıl Alınır?

IRIS Coin, işlem hacmi yönünden dünyanın en büyük kripto alım satım platformu olan Binance aracılığıyla hem hızlı hem de güvenli bir şekilde satın alınabilmektedir.

IRIS Coin satın alabilmek için öncelikle Binance’ye üye olmak ve ardından da sisteme para göndermek gereklidir. Türk Lirası veya dolar gibi para gönderiminin yanı sıra IRIS Coin’in işlem gördüğü Bitcoin (BTC) ve Tether (USDT) alarak da işlem gerçekleştirilebilir.

Buna ilave olarak da Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek işlem gerçekleştirme şansı bulunmaktadır. Ancak bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz gerekmektedir.

IRIS Coin Fiyatı Ne Kadar?

IRIS Coin Fiyatı 1.48 TL’dir. IRIS Coin piyasa değeri 1,725,334,562 TL’dir. IRIS Coin son 24 saatte - 13.61% değişim gösterirken günlük işlem hacmi de 337.053.786 TL olarak değişiklik göstermiştir.

IRIS Coin Hangi Borsalarda Var?

IRIS Coin piyasaya sürülmesinden bu yana 2 yıl geçmesine rağmen birçok krito para borsasında listelenmiştir.

• Binance
• Mandala Exchange
• Bibox
• BKEX
• Huobi Global
• MEXC
• VCC Exchangec
• CoinEx
• VCC Exchange
• CoinDCX
• BİONE
• Bitglobal
• Hotbit
• Bittex
• Big One

IRIS Coin Güvenilir Mi?

Cosmos ekosistemine bağlı olan IRIS Coin’in şifrelenmesi Ethereum üzerinden yapılmaktadır. 2019 yılında piyasaya sürülen ve o günden bu yana işlem yapıldığı göz önüne alındığında IRIS Coin oldukça güvenilirdir.

IRIS Coin Sınırsız Mı?

IRIS Coin, sınırsız değildir. Şu an piyasada toplam olarak 1,15 milyar adet IRIS Coin dolaşımda bulunmaktadır. IRIS Coin’in toplam arzı ise 2 milyardan biraz daha fazladır.

IRIS Coin Yorumları - IRIS Coin Geleceği 2022 Fiyatı ile ilgili etiketler iris coin iris coin yorum iris coin geleceği iris coin fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.